Biały, nie napalaj się tak, bo może się okazać, że.... to ten pierwszy na liście będzie obiektywy podawał....:lol::lol:8-):wink:
Wersja do druku
Biały, nie napalaj się tak, bo może się okazać, że.... to ten pierwszy na liście będzie obiektywy podawał....:lol::lol:8-):wink:
Teraz czekamy na decyzję sławka co i jak. No i na pozostały odzew w sprawie modelek oraz wizażu. Wizaż w razie czego mogę załatwić.
Decyzja już dawno zapadła ;) widzimy się w przyszły weekend (niedziela)! Poustawiałem sobie wszystko tak, że w zasadzie będziemy mieli bardzo dużo czasu na zabawę jednak to o której rozpoczniemy pozostawiam pod Waszą rozwagę.
Z tego co widzę będzie ok 8 osób więc moja propozycja podzielenia się na dwie grupy będzie raczej rozsądna mając na uwadze komfort pracy i nie przeszkadzanie sobie ale stresik jak patrzy ma Ciebie 10 osób może być ciekawy ;)
Chłopaki, a jak robimy z tą zrzutką o której wspominaliśmy?
Witam, ja niestety muszę spasować :/ miałem parę niespodziewanych wydatków i nie dam rady zjawić się na zdjęciach :( jak by tego było mało to jeszcze pucha mi szwankuję i będę musiał do serwisu oddać :/ a więc następne koszta. Sorki jeszcze raz za zamieszanie w liście.
1.Bialy_92
2.Natan
3.Zbyszko666
4.kuczi74
5.soltysh
6. MacB
7. szymik
8. Fata
Co do wizażystki to dowiem się jutro lub czwartek wszystkiego, czy będzie dysponowana na niedziele ,jakby nie załatwiła się ta co fata wspominał. No a jak z modelkami??
Odezwała się wizażystka. Modelka jutro powie ostatecznie.
To o której spotkanie i dokładnie gdzie?
No okej. Wkońcu coś ruszyło. Modelki wypadało by mieć 2 aczkolwiek jak wypadnie jedna to nie będzie znowu tak tragicznie jakoś się obejdziemy z smakiem. A spotkamy się myślę koło 11? przy Plazie jeżeli wszystko się ostatecznie dogra do jutra.
Jak dla mnie pora pasuje, jestem dostępny cały dzień, więc nie ma to dla mnie znaczenia. Co do Plazy, w którym miejscu proponujesz Zbyszko - przy wejściu? Ja i tak prawdopodobnie zostawię samochód koło studia Slawka, więc nie lepiej umówić się tam gdzieś na parkingu? Pod Plazą nie ma bardzo gdzie zaparkować, raczej tylko w środku.
Mi też to obojętnie gdzie możemy się spotakac. Ja mogę także samochodem przyjechac. Niestety u mnie modelka wyjechała i nie dam rady nic załatwic.
Powiem tak jedną modelkę mam pewną? Wizażystka póki co czekam na kontakt do której się nie mogę dodzwonić ( jest to ta wizażystka od faty). Fata owszem nie będzie mógł zagościć na jutro. Więc jeżeli do 21:00 się nic nie wyjaśni nie spotykamy się? tak będzie chyba najlepiej patrzeć z perspektywy.. Aczkolwiek mam nadzieje ,że się wszystko uda i będzie ok. Potrzebna jeszcze jedna modelka jest na pewno.
Myślę, że z jedną modelką także by dało rade. Bardziej potrzeba tej wizażystki.
Może zróbmy tak, że jak nie da się dograć wizażystki do godz. 21 to może się spotkajmy za tydzień lub dwa, a może w tym czasie dogramy jeszcze jedną modelkę, bo katowanie jednej modelki przez parę godzin chyba nie jest wskazane:) co myślicie?
więc tak sprawy się klarują póki co jedną modelkę mam napewno,alternatywną wizażystkę również bym miał (mozna tak powiedzieć) Co do stylisty i włosów ? hmm to już modelka chyba sama o sibei będzie musiała zadbać. Aczkolwiek czekam jeszcze na kontakt od faty co do 2 modelki oraz wiazu.
Witam. Zbyszko666 czy w sprawie wizażu chodzi Ci o Monikę P ? Chyba o niej Fata wspominał. Gościłem wczoraj u niej na kawie i powiedziała że będzie! Przyjedzie ze mną.
Tak chodzi mi o Monikę dokładnie. To dobrze. To sprawa załatwiona póki co wizażu. 1 modelkę mamy, to kto się jeszcze fatyguje załatwić drugą?:wink:
Spotkamy się tam przy ul Sławików jak już wcześniej wspomniałem koło godziny 11:00.
Styl Fashion/Glamour./Portret Modelki oczywiście w swoich przebraniach.
Lista na teraz:
1.Bialy_92
2.Natan
3.Zbyszko666
4.kuczi74
5.soltysh
6. MacB
7. szymik
No i gospodarz Slavko :D
Właśnie teraz udało mi się dodzwonić i uzyskać potwierdzenie że będzie.
No to może spotkajmy się przy skręcie na ul Sławików? Lub tam zaraz obok sklepu z telefonami komórkowymi? Aby każdy wiedział ;)
No dokładnie tam się mozemy spotkać. Dajcie jakieś propozycje jeszcze jednej modelki bo to ważne! :twisted: Chyba ,że ktoś już coś ogarnął więc podajcie tutaj info.
Spotkanie oczywiście aktualne, jak nie to będziemy współpracować z 1 modelką + moze i wizażystka będzie pozować z tego co wiem. Lecz to się okaze na miejscu jakby nie znalazła sie 2 chętna osoba.:cool:
Przepraszam was bardzo ale w ostatniej chwili mi także coś wyskoczyło :/ Strasznie szkoda, że nie uda mi się do was dołączyć. Mam nadzieję, że zobaczę jakieś zdjęcia :)
No i chłopaki jak po sesji? Szkoda, że nie mogłem wpaść, ale praca...
Wrzucajcie, chętnie pooglądam- zresztą MacB ja też jeszcze w studio nie byłem :(
No w końcu można coś napisać :) Więc ja z tej strony chce podziękować Sławkowi za udostępnione studio, Monice za dokonanie cudów na Marzenie, za to należy się ogromny szacun:) .Oczywiście nie może też zabraknąć podziękowań dla ekipy ,która się znowu zmotywowała na przybycie + nowo poznane twarze:).. Zdjęcia oczywiście niedługo w publikacji ,może już jutro :) także mejla od modelki podeślę wam na PW
Witajcie. Właśnie dlatego tak bardzo chciałem, żeby Monika do nas dołączyła...
Ona ma bardzo pozytywne nastawienie i lubi tworzyć w fotografii.
Cieszę się, że choć niemal w ostatniej chwili, ale udało się ją zaprosić do nas.
Pozdrówka.
Chłopaki....wiosna za progiem! Kolejny plener już w głowie się rodzi...
Proponuję wypad na cały dzień kawałek na południe.
Upakujemy się w auta- będzie tanio i w grupie raźniej.
Pozdr.
Teraz czas na najlepsze Wasze foty ze studia.
no i gdzie te zdjęcia wczorajsze ?? ;)
slavko6 daj nam chwilę na przekopanie się przez ten ogrom materiału zgromadzony w u Ciebie :) A swoją drogą serdeczne dzięki dla Sławka, Moniki i Marzeny za cierpliwość i poświęcenie, chłopakom współfotografom za porady i spostrzeżenia, a na koniec wszystkim za miłą atmosferę i pogadanki na tematy nie zawsze okołofotograficzne ;)
Oj tak,wielkie dzięki dla Moniki i Marzeny za chęci i cierpliwość nad tyloma facetami :-) Sławkowi za udostępnienie studia.
Miło było was wszystkich poznać chłopaki. No i czekam na zdjęcia. Ja jeszcze nie dotarłem do domu hehe.
Niech będzie, ja zacznę.
1.
ostatni strzał w samą dziesiątkę :-)
Ja na razie tak jednorazowo wrzucę , szersza publikacja niedługo (mejle wyślę dzisiaj)
No to lecimy z BACKSTAGE:
Zdjęcia główne albo dzisiaj , lub jutro z rana..:)
Ci co jeszcze nie dostali mejla niech napisza PW do mnie .!
Czy na tej foci:
pani ma w rączkach Kieva?
Witam, serdecznie, tak jak mówiłem i ja się tu zarejestrowałem :)
Dzięki wielkie za odwiedziny w naszym studio i za miłą atmosferę :)
Oczywiście czekam na efekty Waszego focenia i oceny studia.
Pozdrawiam
Arek
W rękach była Mamiya :twisted:
moje zdjęcia dostępne tutaj:
http://zbyszko.kikko.pl/2012/02/zaba...2-2012-rybnik/
:p
Witam kolegów, mam do Was pytanie czy ma ktoś z was jakieś szerokie szkło pod APS-C albo rybie oko? Bardzo bym potrzebował na 9 marca. Na parę godzin. Jeśli ktoś ma chętnie jakoś bym się dogadał z nim :)
Panowie,a gdzie zdjęcia z owej niedzielnej sesji?. A co do szkła to pewnie ktoś coś tam posiada, tylko konkretnie do czego to potrzebujesz
Potrzebuję sfilmować koncert znajomego zespołu amatorsko ;)
Dawać zdjęcia z sesji niedzielnej :-x:p:twisted:- bo jak nie, to ja też nie dam tego, na co czekacie...:lol:;-)