Biały, nie napalaj się tak, bo może się okazać, że.... to ten pierwszy na liście będzie obiektywy podawał....:wink:
Biały, nie napalaj się tak, bo może się okazać, że.... to ten pierwszy na liście będzie obiektywy podawał....:wink:
Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty
Teraz czekamy na decyzję sławka co i jak. No i na pozostały odzew w sprawie modelek oraz wizażu. Wizaż w razie czego mogę załatwić.
Decyzja już dawno zapadławidzimy się w przyszły weekend (niedziela)! Poustawiałem sobie wszystko tak, że w zasadzie będziemy mieli bardzo dużo czasu na zabawę jednak to o której rozpoczniemy pozostawiam pod Waszą rozwagę.
Z tego co widzę będzie ok 8 osób więc moja propozycja podzielenia się na dwie grupy będzie raczej rozsądna mając na uwadze komfort pracy i nie przeszkadzanie sobie ale stresik jak patrzy ma Ciebie 10 osób może być ciekawy![]()
Chłopaki, a jak robimy z tą zrzutką o której wspominaliśmy?
Witam, ja niestety muszę spasować :/ miałem parę niespodziewanych wydatków i nie dam rady zjawić się na zdjęciachjak by tego było mało to jeszcze pucha mi szwankuję i będę musiał do serwisu oddać :/ a więc następne koszta. Sorki jeszcze raz za zamieszanie w liście.
1.Bialy_92
2.Natan
3.Zbyszko666
4.kuczi74
5.soltysh
6. MacB
7. szymik
8. Fata
40D+BG-E2N | 400D| c70-200 f4 L | Tokina 12-24 f4 | Tokina 28-70 f2,8 | Samyang 8mm Fish-eye |580 EXII| plfoto
Co do wizażystki to dowiem się jutro lub czwartek wszystkiego, czy będzie dysponowana na niedziele ,jakby nie załatwiła się ta co fata wspominał. No a jak z modelkami??
Odezwała się wizażystka. Modelka jutro powie ostatecznie.
To o której spotkanie i dokładnie gdzie?
Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty
No okej. Wkońcu coś ruszyło. Modelki wypadało by mieć 2 aczkolwiek jak wypadnie jedna to nie będzie znowu tak tragicznie jakoś się obejdziemy z smakiem. A spotkamy się myślę koło 11? przy Plazie jeżeli wszystko się ostatecznie dogra do jutra.