Właśnie teraz udało mi się dodzwonić i uzyskać potwierdzenie że będzie.
Właśnie teraz udało mi się dodzwonić i uzyskać potwierdzenie że będzie.
No to może spotkajmy się przy skręcie na ul Sławików? Lub tam zaraz obok sklepu z telefonami komórkowymi? Aby każdy wiedział![]()
No dokładnie tam się mozemy spotkać. Dajcie jakieś propozycje jeszcze jednej modelki bo to ważne!Chyba ,że ktoś już coś ogarnął więc podajcie tutaj info.
Spotkanie oczywiście aktualne, jak nie to będziemy współpracować z 1 modelką + moze i wizażystka będzie pozować z tego co wiem. Lecz to się okaze na miejscu jakby nie znalazła sie 2 chętna osoba.:cool:
Przepraszam was bardzo ale w ostatniej chwili mi także coś wyskoczyło :/ Strasznie szkoda, że nie uda mi się do was dołączyć. Mam nadzieję, że zobaczę jakieś zdjęcia![]()
No i chłopaki jak po sesji? Szkoda, że nie mogłem wpaść, ale praca...
6D mkII; 1D mkIII; 500D; S12-24; C 50 f1.8; S 8mm f3.5; C 35L f1,4; C135L; S 24-105; było: S 14 f2,8; C 24-105L f4; C70-200L f4 IS; 5D mkII;
Wrzucajcie, chętnie pooglądam- zresztą MacB ja też jeszcze w studio nie byłem![]()
No w końcu można coś napisaćWięc ja z tej strony chce podziękować Sławkowi za udostępnione studio, Monice za dokonanie cudów na Marzenie, za to należy się ogromny szacun
.Oczywiście nie może też zabraknąć podziękowań dla ekipy ,która się znowu zmotywowała na przybycie + nowo poznane twarze
.. Zdjęcia oczywiście niedługo w publikacji ,może już jutro
także mejla od modelki podeślę wam na PW