Strona 22 z 130 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Jak dla mnie pora pasuje, jestem dostępny cały dzień, więc nie ma to dla mnie znaczenia. Co do Plazy, w którym miejscu proponujesz Zbyszko - przy wejściu? Ja i tak prawdopodobnie zostawię samochód koło studia Slawka, więc nie lepiej umówić się tam gdzieś na parkingu? Pod Plazą nie ma bardzo gdzie zaparkować, raczej tylko w środku.
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Domyślnie

Mi też to obojętnie gdzie możemy się spotakac. Ja mogę także samochodem przyjechac. Niestety u mnie modelka wyjechała i nie dam rady nic załatwic.

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soltysh Zobacz posta
    Jak dla mnie pora pasuje, jestem dostępny cały dzień, więc nie ma to dla mnie znaczenia. Co do Plazy, w którym miejscu proponujesz Zbyszko - przy wejściu? Ja i tak prawdopodobnie zostawię samochód koło studia Slawka, więc nie lepiej umówić się tam gdzieś na parkingu? Pod Plazą nie ma bardzo gdzie zaparkować, raczej tylko w środku.
    No chciałem takie miejsce bardziej docelowe dlatego plaza przed wyjściem. No ale można gdzieś tam w pobliżu sławka przy wjeździe na sławików np?:wink:

Tylko co z modelkami ,bo na razie nie ma żadnego potwierdzenia!

Miasto
    Śl.

Domyślnie

Powiem tak jedną modelkę mam pewną? Wizażystka póki co czekam na kontakt do której się nie mogę dodzwonić ( jest to ta wizażystka od faty). Fata owszem nie będzie mógł zagościć na jutro. Więc jeżeli do 21:00 się nic nie wyjaśni nie spotykamy się? tak będzie chyba najlepiej patrzeć z perspektywy.. Aczkolwiek mam nadzieje ,że się wszystko uda i będzie ok. Potrzebna jeszcze jedna modelka jest na pewno.

Domyślnie

Myślę, że z jedną modelką także by dało rade. Bardziej potrzeba tej wizażystki.

Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bialy_92 Zobacz posta
    Myślę, że z jedną modelką także by dało rade. Bardziej potrzeba tej wizażystki.
    Owszem ,ze da radę jedną modelkę mieć. Aczkolwiek jak mówię trzeba mieć tą wizażystkę, z którą póki co nie mam kontaktu bo nie odbiera tel.

Coś już napisał Awatar Natan
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Może zróbmy tak, że jak nie da się dograć wizażystki do godz. 21 to może się spotkajmy za tydzień lub dwa, a może w tym czasie dogramy jeszcze jedną modelkę, bo katowanie jednej modelki przez parę godzin chyba nie jest wskazane co myślicie?

Miasto
    Śl.

Domyślnie

więc tak sprawy się klarują póki co jedną modelkę mam napewno,alternatywną wizażystkę również bym miał (mozna tak powiedzieć) Co do stylisty i włosów ? hmm to już modelka chyba sama o sibei będzie musiała zadbać. Aczkolwiek czekam jeszcze na kontakt od faty co do 2 modelki oraz wiazu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam. Zbyszko666 czy w sprawie wizażu chodzi Ci o Monikę P ? Chyba o niej Fata wspominał. Gościłem wczoraj u niej na kawie i powiedziała że będzie! Przyjedzie ze mną.

Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuczi74 Zobacz posta
    Witam. Zbyszko666 czy w sprawie wizażu chodzi Ci o Monikę P ? Chyba o niej Fata wspominał. Gościłem wczoraj u niej na kawie i powiedziała że będzie! Przyjedzie ze mną.
    Tak chodzi mi o Monikę dokładnie. To dobrze. To sprawa załatwiona póki co wizażu. 1 modelkę mamy, to kto się jeszcze fatyguje załatwić drugą?:wink:
    Spotkamy się tam przy ul Sławików jak już wcześniej wspomniałem koło godziny 11:00.

Styl Fashion/Glamour./Portret Modelki oczywiście w swoich przebraniach.

Lista na teraz:

1.Bialy_92
    2.Natan
    3.Zbyszko666
    4.kuczi74
    5.soltysh
    6. MacB
    7. szymik

No i gospodarz Slavko
    Ostatnio edytowane przez Zbyszko666 ; 25-02-2012 o 16:24

Strona 22 z 130 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów