Odczuwam bardzo specyficzną więź emocjonalną ze wszystkimi piszącymi w tym wątku. Fajna sprawa :)
Pozdrawiam!
Wersja do druku
Odczuwam bardzo specyficzną więź emocjonalną ze wszystkimi piszącymi w tym wątku. Fajna sprawa :)
Pozdrawiam!
bo dla mnie to niestety już nie to samo
słuchałem od dziecka praktycznie codziennie. Słucham dalej ale o ile kiedyś nie było mowy o włączeniu innego programu tak teraz niestety mi się to zdarza.
z największą niechęcią przyjąłem zmiany w "powtórce z rozrywki" zminimalizowanej i pomieszanej z wywiadami z kabaretami. A jak Andrus przestał to prowadzić to już w ogóle dla mnie tragedia. A gdzie te czasy gdy żeby słuchać powtórki z rozrywki do szkoły nosiło się radio. Nawet jeden z nauczycieli często nas upominał słowami:"wyłączcie ten odbiornik tranzystorowy" :)
Wk... znaczy denerwuje mnie KOZA w piątki, nie wiem dlaczego ale jakoś głos prowadzącego mnie denerwuje ale do czasu tej audycji (15.00) przez cały dzień tak mnie naładują dobrą energią Man z Kaczkowskim że jakoś tą audycje mogę wysłuchać.
eeeeeeeeeeee stary już jestem
Bo widzisz, czasy, kiedy chodziłeś do szkoły bezpowrotnie minęły...
A bo Koza słaba jest. Dodatkowo, moim zdaniem Waglewscy też sobie słabo radzą na antenie. Ale może się wyrobią. Największym bogactwem Trójki jest jej różnorodność i to, że niektóre audycje mniej się podobają jest tego naturalną konsekwencją.Cytat:
Wk... znaczy denerwuje mnie KOZA w piątki, nie wiem dlaczego ale jakoś głos prowadzącego mnie denerwuje
A no właśnie. Już nigdy wódka nie będzie smakować tak, jak dawniej :twisted:Cytat:
eeeeeeeeeeee stary już jestem
Hola hola! Kanał lewy to był KORDOWICZ!!!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pewnie coś w tym jest, w Trójce jak wszędzie są lepsi i są gorsi. KOZY też nie trawię, a dodatkowo lekko głupawy Piśko. Baron był na nartach to aż się słuchać nie chciało. Na szczęście już wrócił. ;-)
Moderatorom - wielkie dzięki za ciche przyzwolenie na bardzo sympatyczny OT. Czasem miło pogadać z kanonierami o sprawach zupełnie nie związanych... :-) Pozdrówka!
A czego innego można słuchać ? Popowo - dyskotekowa papka niskich lotów serwowana przez Zetkę jest dla mnie całkowicie niestrawna a "dowcipy" prowadzących w Esce Rock są poniżej mojej godności intelektualnej.
Swoją drogą zawsze najdłużej słucham Trójki gdy jadę lub wracam z fot. Nawet utrwaliły mi się już w głowie pewne schematy:
powrót z landszafcenia -> Ftop 5 lub Minimax, w zależności od tego o której zejdę z gór
powrót z rajdu -> Strefa rock'n'rolla wolna od angola
:-)
eee, Kanał lewy... to również Beksa. Pamiętam jak nagrywałem kiedyś bratu pod jego nieobecność płytę Clan of Xymox: Medusa. Wtedy pierwszy raz miałem kontakt z Beksińskim. I pamiętam to ciśnienie, zeby dobrze nagrać, żeby nie przesterować, bo brat zabije... :)
Potem Nie tylko Dla Orłów, klasyka absolutna, szkoda, że nie można tego kupić na cd jako kompilacji, ale ponoć nie puszczają ich prawa autorskie. Wtedy kiedy oni to tworzyli, nie istniało takie pojęcie, a zapożyczeń muzycznych są setki. Pewnie się nie doczekamy nigdy wydania cd. A moje kasety Ferrum Forte zeżarł czas :)
No i Trójka pod Księżycem.. jak zamurowany przed wieżą Diory
Akurat ta płyta to zdaje się była prezentowana w cyklu Romantycy Muzyki Rockowej a tam na początku jako sygnał audycji leciało nagranie grupy Visage. Choć kanał lewy... prawy też dobrze pamiętam :)
Kogo z obecnych prezenterów słuchacie najczęściej? Jeśli o mnie chodzi to jest co prawda jeszcze Kaczkowski, Kosiński ale Beksińskiego nikt nie jest w stanie dla mnie zastąpić...