Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Odczuwam bardzo specyficzną więź emocjonalną ze wszystkimi piszącymi w tym wątku. Fajna sprawa

Pozdrawiam!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    a przed świętami Fakt zamieścił zdjęcia, jak kupował prezenty w jakimś centrum handlowym.
    czy wy to naprawdę czytacie/oglądacie????

znaczy te wszystkie fakty, supercośtam pudelki i te inne....

nie wiem jak to nazwać.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    czy wy to naprawdę czytacie/oglądacie????

znaczy te wszystkie fakty, supercośtam pudelki i te inne....

nie wiem jak to nazwać.
    Trzeba to nazwać po imieniu - szmatławce
    Ja nie kupuję i nie oglądam ale jak sobie pomyślę ile ludzi to czyta to przykro się robi.

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
    Jakoś tak widzę, że w waszych wypowiedziach dominuje lekko geriatryczny ton starych dziadków i babć "Ho ho , Panie kiedyś to była trójka - nie to co teraz"
    bo dla mnie to niestety już nie to samo
    słuchałem od dziecka praktycznie codziennie. Słucham dalej ale o ile kiedyś nie było mowy o włączeniu innego programu tak teraz niestety mi się to zdarza.

z największą niechęcią przyjąłem zmiany w "powtórce z rozrywki" zminimalizowanej i pomieszanej z wywiadami z kabaretami. A jak Andrus przestał to prowadzić to już w ogóle dla mnie tragedia. A gdzie te czasy gdy żeby słuchać powtórki z rozrywki do szkoły nosiło się radio. Nawet jeden z nauczycieli często nas upominał słowami:"wyłączcie ten odbiornik tranzystorowy"

Wk... znaczy denerwuje mnie KOZA w piątki, nie wiem dlaczego ale jakoś głos prowadzącego mnie denerwuje ale do czasu tej audycji (15.00) przez cały dzień tak mnie naładują dobrą energią Man z Kaczkowskim że jakoś tą audycje mogę wysłuchać.

eeeeeeeeeeee stary już jestem
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    A gdzie te czasy gdy żeby słuchać powtórki z rozrywki do szkoły nosiło się radio.
    Bo widzisz, czasy, kiedy chodziłeś do szkoły bezpowrotnie minęły...

Wk... znaczy denerwuje mnie KOZA w piątki, nie wiem dlaczego ale jakoś głos prowadzącego mnie denerwuje
    A bo Koza słaba jest. Dodatkowo, moim zdaniem Waglewscy też sobie słabo radzą na antenie. Ale może się wyrobią. Największym bogactwem Trójki jest jej różnorodność i to, że niektóre audycje mniej się podobają jest tego naturalną konsekwencją.

eeeeeeeeeeee stary już jestem
    A no właśnie. Już nigdy wódka nie będzie smakować tak, jak dawniej
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 03-02-2009 o 09:08
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta

P.S Beksiński to mi się jakoś bardziej z dwójką kojarzył (kanał lewy sz sz, kanał prawy szsz szsz)
    P.S II A tak lekko geriatrycznie to dodam, że "Nie tylko dla orłów" i "Teatrzyk zielone oko" to dopiero były programy .
    Hola hola! Kanał lewy to był KORDOWICZ!!!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    A bo Koza słaba jest. Dodatkowo, moim zdaniem Waglewscy też sobie słabo radzą na antenie. Ale może się wyrobią. Największym bogactwem Trójki jest jej różnorodność i to, że niektóre audycje mniej się podobają jest tego naturalną konsekwencją.
    Pewnie coś w tym jest, w Trójce jak wszędzie są lepsi i są gorsi. KOZY też nie trawię, a dodatkowo lekko głupawy Piśko. Baron był na nartach to aż się słuchać nie chciało. Na szczęście już wrócił. ;-)
    Moderatorom - wielkie dzięki za ciche przyzwolenie na bardzo sympatyczny OT. Czasem miło pogadać z kanonierami o sprawach zupełnie nie związanych... :-) Pozdrówka!
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 03-02-2009 o 09:23 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Hola hola! Kanał lewy to był KORDOWICZ!!!
    Moderatorom - wielkie dzięki za ciche przyzwolenie na bardzo sympatyczny OT. Czasem miło pogadać z kanonierami o sprawach zupełnie nie związanych... :-) Pozdrówka!
    ...może moderatorzy mają jednak trochę serca i Trójki czasem słuchają (w przerwach w modowaniu):-D, więc są w stanie przymknąć oko...
    CANON...

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kusy Zobacz posta
    ...może moderatorzy mają jednak trochę serca i Trójki czasem słuchają (w przerwach w modowaniu):-D...
    A czego innego można słuchać ? Popowo - dyskotekowa papka niskich lotów serwowana przez Zetkę jest dla mnie całkowicie niestrawna a "dowcipy" prowadzących w Esce Rock są poniżej mojej godności intelektualnej.
    Swoją drogą zawsze najdłużej słucham Trójki gdy jadę lub wracam z fot. Nawet utrwaliły mi się już w głowie pewne schematy:
    powrót z landszafcenia -> Ftop 5 lub Minimax, w zależności od tego o której zejdę z gór
    powrót z rajdu -> Strefa rock'n'rolla wolna od angola
    :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Coś już napisał Awatar merciful
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

eee, Kanał lewy... to również Beksa. Pamiętam jak nagrywałem kiedyś bratu pod jego nieobecność płytę Clan of Xymox: Medusa. Wtedy pierwszy raz miałem kontakt z Beksińskim. I pamiętam to ciśnienie, zeby dobrze nagrać, żeby nie przesterować, bo brat zabije...
    Potem Nie tylko Dla Orłów, klasyka absolutna, szkoda, że nie można tego kupić na cd jako kompilacji, ale ponoć nie puszczają ich prawa autorskie. Wtedy kiedy oni to tworzyli, nie istniało takie pojęcie, a zapożyczeń muzycznych są setki. Pewnie się nie doczekamy nigdy wydania cd. A moje kasety Ferrum Forte zeżarł czas

No i Trójka pod Księżycem.. jak zamurowany przed wieżą Diory

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merciful Zobacz posta
    eee, Kanał lewy... to również Beksa. Pamiętam jak nagrywałem kiedyś bratu pod jego nieobecność płytę Clan of Xymox: Medusa. Wtedy pierwszy raz miałem kontakt z Beksińskim.
    Akurat ta płyta to zdaje się była prezentowana w cyklu Romantycy Muzyki Rockowej a tam na początku jako sygnał audycji leciało nagranie grupy Visage. Choć kanał lewy... prawy też dobrze pamiętam

Kogo z obecnych prezenterów słuchacie najczęściej? Jeśli o mnie chodzi to jest co prawda jeszcze Kaczkowski, Kosiński ale Beksińskiego nikt nie jest w stanie dla mnie zastąpić...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów