zapomnialem dopisać, ze jak zwykle wszystko jest kwestia pieniędzy. ale jeśli sie juz zdecydujesz na korzystanie z usług specjalisty, to musi Ci zrobić taki panel, jaki chcesz :)
Wersja do druku
rozumiem, że zaklepujesz sobie pierwsze miejsce w kolejce? ;-)
daj mi chwilę, na razie walczę z rzeczywistością...
orzeh, drJolo, dzięki za wskazówki nt. pozycjonowania
dlatego jednak ostatecznie zrezygnowałam z flasha
au, boli! :evil:
najtańszym rozwiązaniem jest się samemu falsza nauczyć ...nie taki diabeł straszny jak go malują:) kilka dobrych książek, dużo chęci i wolnego czasu i sama sobie stronkę zrobisz, taką jak Jeff Ascough
... w moim przypadku znajomy pomógł mi napisać kod do strony i zdradził kilak tricków a resztą zająłem się sam, strona po stronie zbudowałem swój magazyn:) nie wydając przy tym ani grosza (no może na książki i za pomoc znajomemu parę drobnych) ...
BTW wie może ktoś, jak wpisać w skrypcie link http tak żeby otwierał się w nowym oknie?
będę wdzięczny za pomoc:)
pozdrawiam
Ja tez kiedys chcialem nauczyc sie flasha i PHP i wielu innych ciekawych rzeczy ale szybko stwierdzilem, ze wole robic zdjecia :)
aha, dużo wolnego czasu - no to nie ja!
swoją drogą, VanMurder, Ty masz jakieś życie w aksamicie - zarabiasz miesięcznie tyle, że możesz sobie Marka kupic, mając rodzinę i pracę masz jeszcze czas na pstrykanie, narąbywanie się i dłubanie we flashu...
chyba się w przysłowiowym czepku urodziłeś :D