ok, dzięki za rady. Galeria Lubelska to tam gdzieś koło makro? Czy chodzi o tą na Orkana? pytam bo jak mówiłem od niedawna mieszkam w Lublinie i nie zawsze wiem o co chodzi jak ktoś rzuci jakieś hasło.
Co do inwestycji w busa i wyjazd do Krakowa czy W-wy to póki co ta opcja odpada bo nie mam możliwości wzięcia dnia wolnego, a pracuję od 7 do 19, 7 dni w tygodniu. Aparat muszę kupić na dniach wtedy wyjdzie mi za free bo firma zapłaci. Pod koniec roku dopiero będę miał parę dni wolnego więc wyskoczę sobie do stolicy czy gdzieś po kilka szkieł.
Wracając do meritum to interesuje mnie coś na miejscu, w ostateczności on-line od sprawdzonego sprzedawcy w dobrej cenie bo firma płaci i nie mogę przegiąć z ceną.
A tak przy okazji, to ilu z Was koledzy kupowało wysyłkowo w tzw. "w ciemno" i nie było problemów. tzn nie musieliście odsyłać z powodu złego działania AF. Czasami sobie myślę, że być może początek partii był jedynie z wadą, a ostatnie sztuki zalegające gdzieś na magazynach są już ok. Bo być może tamten wątek na 30 stron to tylko bicie piany który spędza sen z powiek niejednemu na wyrost.
Za dużo tych być może i nie chcę wtopić kasy, a potem się tłumaczyć że bubel jest ten 50D.
pozdrawiam.