tia, nie bardzo wiadomo o kogo chodzi :/
Wersja do druku
Będziemy mieli z Alicją Bolinga 600 z prostokątnym softboxem. Jeśli macie radiowe wyzwalacze to bierzcie.
Blendę też będziemy mieli.Cytat:
mam nadzieje że ktoś weźmie blendę?????
Jeszcze w kwestii prądu, to niech każdy pomyśli o jakimś przedłużaczu. Postaramy się oczywiście coś zabrać, ale może być mało.
ja będę miał 3 przedłużacze do lamp które zabiorę;
softboxa nie będę brał, wezmę folie dyfuzyjne;
no to o blendę jestem już spokojny :D
jak się uda tam wjechać jednym autkiem na teren to wrzucimy sobie wszystko do jednego autka i będzie luzik (ja mam "kangura" to troszkę się zmieści:D)
Ja jeśli dobrze pogadam to będę miał ze sobą dwie błyskowe 580EX i wyzwalaznie radiowe (sztuk 1) oraz fotocelę. Jednak na dzień dzisiejszy to nic pewnego.
A moze pojde do galerii mokotow i kupie wielki arkusz bialego papieru (zamiast blendy) - promocja jest. Tutaj watek.
Ja chciałbym się jeszcze nieśmiało zgłosić. Nieśmiało, bo zawaliłem na całej linii, ale suchy uratował sytuację... W cegielni będziecie na 8? Bym może wpadł do was na rowerku, jak będzie ładna pogoda, na jakieś 30 minutek. Suchy - są jeszcze wolne miejsca?
A pro pos cegielni - na Mareckiej jest kilka. Są trzy w polu, obok warsztatu samochodowego[Chwalibóg, czy jakoś tak] i jedna, tuż przy Radzymińskiej, wśród domków. Suchy - mógłbyś sprecyzować? Będę niezmiernie wdzięczny.
Pzdr!
weź ile możesz - nie wiadomo jak z pogoda bedzie i czy nie skonczymy w jakichs pomieszczeniach :)
Bedzie mozna zostawic auta nieopodal, w zasiegu wzroku :) poza tym to pustkowie i bedziemy tam sami :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wpadaj :) Na początek Fabryczna 82. Miejscowka dosc tajemnicza - nie widzialem jej, ale wlasciciel mi polecal :) Gdyby to nie wypalilo to Fabryczna 86. Gdyby to tez nie wypalilo, to znalazlem cos jeszcze w okolicy ;)
p.s. Chwalibóg to klient mojej firmy :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie pokazuje wam sie galeria mojej znajomej ?? Taka czarna, chuda ;)