Proponuje udac sie do serwisu albo zawolac kogos kto sie "rozumie" na MacOSie. Wszystko mozna latwo sprawdzic. To moze byc jakis duperel. Powiem tak, pracuje na Adobe i jeszcze ani razu, powtorze ani razu mi sie nic nie wykrzaczylo. Co innego na windowsie. Tam klikajac CTRL+P w PS trzymam kciuki zeby sie nie wykrzaczyl.
Wybór apple a może cos innego??
Zwiń
X
-
-
Oczywiscie do iMaka
moje ciśnienie jest w postaci symbianowego w950 ;p
Czyli drugi monitor nie jest konieczny? Da się to wogóle jakoś kalibrować? <grzesze?8)>
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Wszystko zalezy do czego. Ja lubie pracowac na dwoch. Choc ze spaces w leopardzie robi sie naprawde duzo miejsca
[QUOTE=M.I.K;444798Da się to wogóle jakoś kalibrować? <grzesze?8)>[/QUOTE]
Wszystko sie da ladnie oprofilowac.Komentarz
-
Coraz bardziej przekonuje się do iMaka 20'. Myśle, że warto dopłacić różnice między iM a MB ^^Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
ja mam iMac'a od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony , łatwa obsługa stabilność systemu, bardzo łatwo skalibrować monitor i jakość obrazu dużo lepsza niż na mac-booku, po za tym software dala Pro Fotografów pojawiający się ostatnio jest powalający
pozdrawiamOstatnio edytowany przez VanMurder; 8790.Komentarz
-
Potwierdzam, kapitalnie się pracuje na tym sprzęcie. Trzeba jednak pamiętać że te 20 cali jest w panoramie, więc polecam 24! ;-)Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
W sobotę na wyprzedaży kupiłem kolejnego maczka, tym razem MACBOOK 2.2, to maszyna nr 4 w moim zestawie, jednak tym razem dodatkowo uzbrojona dla celów mojej żony w Windows XP Domowy dla potrzeb Polskiej Szkoły!!!
Dla wiadomości innych, różnica systemowa jest kolosalna i warta pieniędzy na korzyść MAC OS X, jednak jeżeli ktoś tylko klepie w Wordzie, to MAC jest mu zbędny, ale dla foto jest stworzony. pod warunkiem umiejętnego wykorzystania możliwości systemu.
Pozdrawiam i appeluję nie ma co wstrzynać kolejnych wojen, każdemu leży coś innego, jednak ja namawiam wszystkich do Intel Maca!!!Komentarz
-
Komentarz
-
Gdybym miał kase na 24' to bym brał w ciemno
mam nadzieje, że 'jakoś' da się pracować na 20'
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Komentarz
-
Tak się zastanawiam Panowie, 20' musi być lepszy niż obecny ctr hyundai'a :PLife is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Coz, dla parametrow nie, dla koloru owszem. Te biale szybko sie brudza i po jakims czasie sa zolto/brudne. W obu za to latwo pekaja obudowy, na czarnym mniej to widac.
Inna sprawa ze wlasnie chcesz kupic za kupe kasy kiepsko wyposazonego PC'ta pozbawionego karty graficznej i bez nagrywarki DVD
W wojny macowo/windowsowe sie nie wtracam. Osobiscie mam pc'ta i mi z nim dobrze. Pisze tego posta z Mac'a, kupionego troche ponad dwa lata temu za kupe kasy, aperture2 sie na nim nie odpali "bo nie"
To tak w kwestii podejscia apple do klientow.
P.S. Adobe twierdzi ze ich produkty lepiej chodza na windowsie.....Komentarz
-
'Inna sprawa ze wlasnie chcesz kupic za kupe kasy kiepsko wyposazonego PC'ta pozbawionego karty graficznej i bez nagrywarki DVD'
Nie czaje?Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Dzikowi chodzi o to, ze za ta sama kase co za Maka mozesz w markecie dostac peceta z nagrywarka diwidi i dziforsem
Co do plastikow ...dzidek naczytal sie jakis starych postow
Problem juz od dawna nie wystepuje i dotyczyl jedynie pierwszej generacji MakBukow z procesorami CoreDuo.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Podaj specyfikacje Maczka.
Gdzie tak pisza?
Komentarz
-
Aperture nie chce mi sie odpalic na G5 2x2GHz z GeForce FX 5200, tutaj wina karty. Ta karta jest za slaba bo program musi miec bajery 3d.
Na drugim mini G4 nie pojdzie i koniec.
Co do macbooka, nie kupilbym tego komputera nigdy.
Apple idzie w bajery w GUI ktore obciazaja karte graficzna, wiec wbudowany intel ledwo daje rade.
Moze najnowsze juz nie pekaja, ale jak pamietam historie ibook'ow i macbookow to zawsze mialy jakas wade.
W jednym odkleja sie chip grafiki (!) w innym peka obudowa, w tym wada matrycy itd. Apple olewa problem. Jak chip sie odkleil to na gwarancji wymienili plyte na taka sama, po gwarancji naprawa nie oplacalna. Po roku komputer do kosza.
I za to nie lubie apple, ma klienta w d**pie niestety.
Wiec wydawanie 3500PLN za pc'ta (mac jest teraz pc'tem) wyposazonego jak inne marketowce za 1500PLN i tradycyjnie juz nie przetestowanego na jakies wady wydaje mi sie dziwne. Ale coz, placimy za znaczek.
Chcesz kupic laptopa apple? Wez macbook pro, tutaj zlego slowa nie powiem.Komentarz
Komentarz