błogosławieni ślepi, którzy nie widzieli a uwierzyli...
fotografowanie modelek
Zwiń
X
-
-
Błogosławieni cisi, bo oni otrzymają ziemię...
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Sorki, że tak późno, ale się ubawiłem samą myślą, że "modelki na coś szczególnie reagują". To jest super kawałek do dowcipu o początkującym fotografie. Tylko módl się chłopie, żeby żadna z modelek nie pokapowała się, że to ty napisałeś. One właśnie szczególnie reagują na taką postawę fotografa. I jeśli mam coś poradzić na poważnie to nie lekceważ sobie modelek. Przeciętnie są to dziewczyny, które chcą dorobić sobie trochę kasy. A część z nich bije cię intelektem na łeb i szyję. I patrz uważnie w oczy. Jak zobaczysz taki niebieskawy błysk to pakuj sprzęt w w nogi. Niektóre, szczególnie te mniej zdeterminowane na robienie kariery, reagują agresywnie na lekceważenie.Zamieszczone przez Il fuoco-czy ktoś ma jakiś sposób na nawiązanie kontaktu z modelkami?
(tzn. uważam się za istotę o przynajmniej normalnej inteligencji więc kontakt złapać złapię, ale czy na coś szczególnie reagują)
I tutaj, dla równowagi: :wink: :smile:
:smile: ;-)
300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
rotfl hrhrCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
to ja może w uvexach pójdę żeby nie zobaczyły mojego wiecznie drwiącego wzroku
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
oby one nie przyjechały w UVEX'ach, z tego samego powodu...Zamieszczone przez Il fuocoto ja może w uvexach pójdę żeby nie zobaczyły mojego wiecznie drwiącego wzroku

kurde, zimno już będziesz miał w tym listopadzie, jak na plener
pomyśl o jakimś rozgrzewaczu, może żołądkowa gorzka???Komentarz
-
-
spoko spoko
to bedzie w cieplutkiej przytulnej kilnice stomatologicznej;D
-
-
A jakim oświetleniem do pomieszczeń dysponujesz?Zamieszczone przez Il fuocospoko spoko
to bedzie w cieplutkiej przytulnej kilnice stomatologicznej;DKomentarz
-
aha, czyli w pomieszczeniu robisz ty, a studio i tak osobno???Zamieszczone przez Il fuocospoko spoko
to bedzie w cieplutkiej przytulnej kilnice stomatologicznej;D
tak się tylko pytam bo już nie wiem, a mówiłeś coś kiedyś o jakimś plenerze...
BTW, zaopatrz się w jakieś światełko; jak już nie masz co to kombinuj jakieś halogeny i odbijaj...
narqaKomentarz
-
580EX plus 2 blendy i to co wpadnie przez wielkie okna które są przesłonięte takim materiałem który działa jak dyfuzor. no i na lampie będzie ofcoz też dyfuzor. robiłem już w tym wnętrzu fotki i wszystko jest ok więc nie ma problemu ze światłem. zwłaszcza że te zdjęcia będą robione modelkom "przy pracy" czyli jedna np. na fotelu dentystycznym a druga grzebiąca jej coś na niby i ogólnie majstrująca przy unicie.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
hehehe
jakby co to będę miał włączonego lapka podczas "sesji" i CB online więc będziemy się kontaktować Live via GG czy co kto woli
taki hotline
-
Komentarz
Komentarz