Fotografia dzieci
Zwiń
X
-
-
-
Jarooo, zdjęcie nr 1 tematycznie fajne, choć proponowałbym ciut większą głebię i przesunać kadr o 4 cm na dół oraz nie obcinać paluszków ;-)Komentarz
-
jak ktos ma chwile czasu to zapraszam na www.melon.it.pl - zakładka: Ludzie/Monia_1
Ostatnio edytowany przez Melonpl; 7048.Komentarz
-
Melonpl, ja poświęciłem i przyznam, że masz wiele świetnych ujęć. Szczęgónie porusza mnie _mg_3384 - schody Świątyni Hatszepsut, Luxor, Egipt. Porusza mnie z wiadomego powodu ;-)Komentarz
-
Fajny temat, jakoś go wcześniej nie zauważyłem :neutral:
Z rad to proponuję wspomnieć jeszcze o dość dużej karcie pamięci, bo właściwie to dopiero przy dużej ilości zdjęć można liczyć na sukces. Przynajmniej ja tak mam...
Co do sprzętu, to sporą część fot robię m42 i manualnie staram się łapać ostrość. Przez to więcej czasu spędzam z małą :-)
Zresztą czasem IMHO warto olać ostrość...
Więcej na stronie Agnieszki
Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forumKomentarz
-
-
Witam wszystkich
ciekay bardzo watek tu sie wytworzyl, zwlaszcza dlatego ze sie interesuje fotografia dziecieca.
Moj sposob na zdjecia dzieciakow to praktycznie zaden sposob, po prostu cykac i zawsze cos z tego musi wyjsc. uzywam przewazie canon 350d z 50mm 1.8 i tamron 28-75 2.8. No i ostatnio coraz czesciej canon plasticzek 300v z 50mm 1.8 i kodak portra 160vc.
zapraszam na moja strone www.piotrmotyka.com i oczywiscie prosze zerknac do sekcji children
pozdrawiam i milego ogladankaKomentarz
-
Picia- nie wiem ile razy jeszcze bede to pisał :smile: oczy nie rasowane czy jak to inni sobie nazywaja, takie oczka ma moj synek, reszte zrobiło domowe swiatełko, a może poprostu wiem jak sie osługuje takie dziwne cos jak aparat :wink:
Pzdr.Komentarz
-
Ale kolory ogolnie ruszales wiec wlasnie moze przez to taki efekt.Komentarz
-
Komentarz

Komentarz