a czy photoshop CS czyli 8.0 ma wbudowana obsluge RAW ? takie male pytanko OT :P
Nauka obsługi Adobe Photoshop 8.0 CS PL
Zwiń
X
-
-
Ma do tego osobny moduł "Camera Raw". Odpalany gdy wybierzesz RAW'a.Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550exKomentarz
-
-
Jak chcesz to ci go puszczę e-mailem.Poproszę wskazać linka na tego "Adobe Photoshop 7.0PL podręcznik uzytkownika"...Komentarz
-
-
-
A co za problem? Chcesz zaproszenie na gmaila? Limit wiadomosci bodajze 50MB a pojemnosc 1GBZamieszczone przez ewa eoskamailem: podręcznik?! 13 MB?! czy linka na mój mail?
.
Komentarz
-
-
Wyslac mi na PM swoj dotychczasowy adres emaila i poczekac do poniedzialku wieczor/wtorku az wroce z wyjazdu bo dopiero wtedy bede mial dostep do gmaila (w pracy zablokowanyZamieszczone przez thorinchetnie skorzystam vitez
co musze zrobic zeby takie zaproszenie dostac ?
).
Mam tego z setke do rozdania jeszcze wiec chetni moga sie zglaszac
Komentarz
-
Zamieszczone przez VitezWyslac mi na PM swoj dotychczasowy adres emaila i poczekac do poniedzialku wieczor/wtorku az wroce z wyjazdu bo dopiero wtedy bede mial dostep do gmaila (w pracy zablokowany
).
Mam tego z setke do rozdania jeszcze wiec chetni moga sie zglaszac
poszlo... slyszalem troche o tym calym gmailu, Ci z allegro jak zwykle chca na tym zarobic
Komentarz
-
-
eksperymentalne konta mailowe na google, prawie bez ograniczen, zeby je miec musisz dostac zaproszenie od kogos kto je juz ma...
Komentarz
-
Limit wiadomości na gmailu to chyba jednak 10MB, za to pojemność dużo większa - zdaje się teraz ok. 2.5 GB i ciągle rośnie :-) jeśli ktoś zainteresowany to ja też mogę pozapraszać - wiadomości na priv. z adresem email proszę i już :-)Komentarz
-
-
Niby tak ale jak pisza w Helpie - "roznie to bywa". I tak np otrzymalem i wysylalem instrukcje do Pro1 (12MB) bez zadnych problemowZamieszczone przez miroLimit wiadomości na gmailu to chyba jednak 10MB
.
Komentarz
Komentarz