jakbyś kiedyś przewidział wersję na osx to chętnie przetestuję
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
fajny sofcik
mi się raczej przyda i chętnie wykupie licencje 
jedynie narazie co zauważyłem że działa tylko na jednym rdzeniuReklama (z łac. reclamo, reclamare) to informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np. promowanie marki).
http://noop.pl <-homesiteKomentarz
-
Komentarz
-
Naprawde kreatywny sofcik sie zapowiada w wersji dla niedlubaczy PSowych. Kiedy mozna spodziewac sie wersji "cennikowej"?Komentarz
-
o nie... stworzyłeś nową modę - to pewnie popularnością przebije nawet niby-orwo :/Komentarz
-
C++ / MFC
Już to poprawiłem. 'Opacity' teraz działa w real-time.
Zrobione
Jeszcze nie teraz :-)
Nowa wersja pod tym samym linkiem.Komentarz
-
bez urazy ale efekty mocno średnie, juz lepiej zaopatrzyć sie w lucisart.
albo podłubac samemu
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
Fotoblog (:Komentarz
-
-
Komentarz
-
Może zaimplemetowac slider threshold, próg, powyżej którego algorytm będzie triggerowany, jednocześnie zostawiąjac resztę bitmapy w spokoju. Coś na styl (if |obszar, pixel po-obszar,pixel przed|>threshold) then uruchom tuning na danym obszarze, pixelu
.Komentarz
-
No raczej takich rzeczy nie będzie. Ilość czasu jaką musiałbym na to poświęcić będzie zdecydowanie za duża a i tak drugiego PSa przecież nie zrobię bo po co? :-). Lepiej będzie wygenerować sobie kilka bitmap z różnymi ustawieniami i poskładać w PS.Komentarz
-
-
wszystko ładnie, pięknie tylko... strasznie wolno sie wszystko ''processinguje'' :P bynajmniej u mnie...
Komentarz
-
troszke potestowalem i musze przyznac ze sa zdjecia gdzie efekty sa bardzo fajne i mozna je pozniej w PS jakos pomaskowac bo tak prosto z programu akceptowalne nie jest zadne.
PS. dalbys ten drag&drop bo ten File - Open Image to upierdliwe starsznie
Ostatnio edytowany przez tpop; 553.Komentarz

Komentarz