Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
-
-
Komentarz
-
Szkoda, że - jak niektórzy by oczekiwali - nie wiąże jeszcze krawatów
A tak na poważnie to ciekawy programik i gratuluję włożonej pracy i chęci podzielenia się z innymi. Faktycznie jako dodatek do dalszej obróbki wyśmienity. Czasem nawet od razu wychodzi dobry efekt w całości.
Co do użytkowości to mi przeszkadza jedynie powolność działania. Chodzi mi dokładnie o to, że żeby załapać, który suwak dokładnie co robi ze zdjęciem, to trzeba trochę pokombinować z różnymi ustawieniami na jednym zdjęciu, a to trochę trwa...
W związku też z tym przydałby się np. jakiś przycisk do anulowania procesu.
Pozdrawiam.EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
Bardzo ciekawy programik, czekam na wersję finalną !
gratulację dla autora
Coś na czarno-żółtym pasku z nazwą na N
moje pstryki
Komentarz
-
W trakcie przetwarzania możesz ruszać suwakami. Wybranie innych ustawień spowoduje automatyczne przerwanie bieżących obliczeń i rozpoczęcie nowych.Co do użytkowości to mi przeszkadza jedynie powolność działania. Chodzi mi dokładnie o to, że żeby załapać, który suwak dokładnie co robi ze zdjęciem, to trzeba trochę pokombinować z różnymi ustawieniami na jednym zdjęciu, a to trochę trwa...
W związku też z tym przydałby się np. jakiś przycisk do anulowania procesu.Komentarz
-
Chciałem sprawdzić to cudo jednak na domowym sprzęcie nie odpala. W biurze mam AMD 3000+ 1GB ramu (czyli zabytek) działa ale niestety to nie na moją cierpliwość. Pomysł fajny, umiejętności do pozazdroszczenia jednak chyba wole zwykłe akcje w ps...
PowodzeniaKomentarz
-
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
Komentarz
-
Widzę wymagania rosną, co do funkcji programu, a tu należy się wielki szacun za pracę MMM włożoną w ten program.
Pozdrawiam i czekam tylko na możliwość zapisywania poprawionego zdjęcia.Komentarz
-
-
-

Komentarz