W najnowszym wydaniu magazynu Zoom jest opis Machinery 1.3 oraz kupon rabatowy.
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Przecież matryce w aparatach mają fizyczną ilość pikseli a nie ilość pikseli na cal czy też na cm.Komentarz
-
-
MMM,
Czy możesz tak zmodyfikować program, żeby plik wyjściowy zawierał informację z profilem?Komentarz
-
-
Muszę przyznać, że do początkowej wersji programu którą się bawiłem postęp jest ogromy
k:
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Rozumiem że to co najmniej 2.0 ?
Pytam w związku z
5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie.Komentarz
-
-
Czy jak kupie teraz wersje 1.x będę mógł zaktualizować za darmo do wersji 2?GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
Komentarz
-
-
????? no coments
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel LaubKomentarz
-
-
przeczytaj jeszcze raz, powoli a zrozumiesz że Ja rozumie ;PBieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel LaubKomentarz
-
5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie.
Zapis mówi o tym że aktualizacje przed "2.0" na pewno są bezpłatne. O tym czy update do 2.0 kiedy się taki pojawi będzie darmowy czy nie to zdecyduję za kilka miesięcy. Zapis licencji nie wyklucza tego żeby update 2.0 był bezpłatny, chciałem jednak w licencji wyraźnie określić jakieś ograniczenie, tak abym nie był dożywotnio zobowiązany do darmowych aktualizacji. Rozwiązań jest kilka, można było np. dać darmowe aktualizacje przez rok bez względu na wersję.Komentarz
-
Może nie bezpłatnie bo rozumiem ile pracy trzeba włożyć w taki soft, ale zniżka będzie miłą wiadomością
PowodzeniaKomentarz

Komentarz