A ja mam tylko nadzieję że z szacunku dla autora nikt nie będzie śmiał odsprzedać licencji bo już tego typu pytanie otrzymałem poprzez allegro.
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ja tam się nie targowałem
program powinien kosztować stówkę - to za 69 mam już z rabatem - już kupiłem, kasa poszła - czekam aż dostanę pełną wersję..
MMM - opróżnij sobie skrzynkę na PW bo nie można się dobić..
chyba kogoś poje... podaj nicka pytacza.. będzie miał się z pyszna..5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
A to nielegalne? Program jest takim samym towarem, jak inne wartości, które można nabyć a potem odsprzedać.
PS. W jakim banku jest konto MMM-a?Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.Komentarz
-
Ja nie wnikam czy to legalne czy nielegalne ale moim zdaniem nie jest to do końca w porządku.
I wydaje mi się że wałkowanie dalej tego tematu nei ma sensu lepiej skupmy się na programie który moim zdaniem jest bardzo dobry i tego będę się trzymać
Pozdrawiam
Robert
Kolaj
o ile pamiętam to konto jest z PKO BPKomentarz
-
podejrzewam że raczej chodziło o to że ktoś chciał taniej numer odkupić i się "podzielić" bo mmm deklarował że nie będzie ścigał jak będzie program na kilku komputerach uruchamiany.. przecież "normalnie" to na allegro można kupić..
co za ludzie..
pko bp5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
czyli do uzuskania klucza to ze dwa dni jeszcze poki wszystkomające PKO BP zaksieguje przelewy. A nie dałoby sie platności paypal uruchomić?Komentarz
-
Komentarz
-
Niech tam będzie, choć moim zdaniem sprzedaż, kiedy się FAKTYCZNIE rozstajesz z programem, jest tym samym, co sprzedaż używanej płyty muzycznej.
No właśnie, chciałbym się dowiedzieć, jeśli można, o stopień wykorzystania rdzeni w procesorach quad. Ogólnie, jak wygląda szybkość na pełnych rozdzielczościach na takim sprzęcie. Chodzi mi zarówno o komfort podczas jeżdzenia suwaczkami jak i o czas generowania finalnego obrazu.lepiej skupmy się na programie który moim zdaniem jest bardzo dobry
Dzięki!o ile pamiętam to konto jest z PKO BPKomentarz
-
W zasadzie to wysyłam od ręki, bez czekania na przelew. A jak podasz nicka z CB to już tym bardziej :-)
No chyba że ktoś ma konto na Allegro pełne negatywów albo na zerze.Komentarz
-
Komentarz
-
To jest zrobione tak, że w wersji DEMO program odpala jeden wątek do obliczeń. Pozostałe wątki obsługują interfejs i inne mniej wymagające rzeczy np. aktualizacje. Czyli teoretycznie to nawet wersja demo jakoś tam korzysta z dodatkowych rdzeni ale minimalnie.No właśnie, chciałbym się dowiedzieć, jeśli można, o stopień wykorzystania rdzeni w procesorach quad. Ogólnie, jak wygląda szybkość na pełnych rozdzielczościach na takim sprzęcie. Chodzi mi zarówno o komfort podczas jeżdzenia suwaczkami jak i o czas generowania finalnego obrazu.
Wersja pełna dzieli sobie obrazek na poziome paski i każdy dostępny rdzeń dostaje swój kawałek. Większość operacji na szczęście da się w moich algorytmach rozłożyć w taki właśnie sposób i przy dużych obrazkach (gdzie wątki pracują dłużej i czas na ich uruchomienie i synchronizację robi się procentowo nieistotny) kop jest prawie liniowy do ilości rdzeni. W testach to mi wychodziło coś w stylu:
1 rdzeń przetwarzał 1min,03s
2 rdzenie : 0min, 36s
4 rdzenie: 0min, 20sKomentarz
-
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
-
Jak wygląda sprawa płatności przez PayPal? Jest szansa, że niebawem się pojawi taka opcja?
Nie mam konta na allegro bo wolę jednak ebay, więc wolałbym nie sprzedawać im swoich danych dla jednej transakcji, jednak jeśli nie będzie wyjścia to chyba będę musiał założyć
Komentarz

Komentarz