IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • slonkaap
    Bywalec
    • 2005
    • 218

zakup smyczy

Przepraszam za opoznienie spowodowane moja roczna nieobecnosnia na forum /praca w Niemczech/ i dlatego od 2 miesiecy probuje nadrobic zaleglosci.Moje pytanie brzmi:czy istnieje jeszcze mozliwosc zakupu smyczy? ID otrzymalem w pierwszej turze sprzedazy.Pozdrawiam slonkaap
    Canon 1D Mk II, Canon 3000N,Canon 400/5.6L,Canon 70-200/2.8L,Canon 17-40/4 L,Sonnar 180/2.8,Manfrotto 055 PROB,M.468,Jobu Jr.Gimbal,Lowepro Mini Trekker,Lowepro 5AW,Lowepro 3 AW + zero umiejetnosci - ale sie staram.

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Post #115 tego watku odpowie na powyzsze pytanie.
      ...

Komentarz

• nuovo
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 43

Diodak, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
        Zdjęcia ślubne
        Różności...

Komentarz

• blum
          Uzależniony
          • 2006
          • 509

Zamieszczone przez KuchateK
          Poza ogolnym szokiem/zalamaniem, kilkoma stluczeniami i zadrapaniami nic mu nie jest...
          Zamieszczone przez nuovo
          Diodak, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
          przeciez zdrowy chlopak jest :smile:
          moze zyczyc mu w takim "wypadku" szybkiego powrotu na forum

Komentarz

• javion
            Zablokowany
            • 2006
            • 47

Zamieszczone przez KuchateK
            To ja moze dopisze ze Diodak mial wczoraj wypadek samochodowy i calosc pewnie sie nieco opozni.

Poza ogolnym szokiem/zalamaniem, kilkoma stluczeniami i zadrapaniami nic mu nie jest...
            dać Diodakowi samochód to się rozbije no.....co za nieodpowiedzialny kierowca jak mozna tak narazac innych zdrowie i mienie.......

he he zartuje tylko..... szybkiego uśmiechu i dobrego humoru Diodakowi życzę - sammilem kiedys taki pechowy sam opel corsa (przez 6 lat co pół roku miałem wypadek) ale on byl naprawde przeklety wiec luz jeden wypadek to nic no chyba ze to OPEL CORSA - STRZEż SIę DIODAKU O P L A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• Diodak
              Uzależniony
              • 2005
              • 696

Jestem, już prawie doszedłem do siebie, dzięki KuchateK że napisałeś info dlaczego przepadłem. Troche sie potłukłem ale jestem w jednym kawałku . Autko niestety już nigdy nie pojedzie w trase

Dzisiaj prawdopodobnie będą smycze i chcę je wszystkie zapakować i wysłać na raz. Wrzucam aktualna listę kto co zamówił a przynajmniej ile mam zapisane . Sprawdzcie czy wszystko się zgadza. Jeśli komuś zmienił się adres pobytu to czekam na PW. Lista jest posortowana w kolejności składania zamówień. Nie ma osób które zamówiły same ID bo przesyłki już poszły.

Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.
              EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• lempl
                Uzależniony
                • 2006
                • 684

Skoro IV tura ID już się skończyła, to kiedy będzie można się spodziewać V?

Komentarz

• KuchateK
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 4895

Zamieszczone przez lempl
                  Skoro IV tura ID już się skończyła, to kiedy będzie można się spodziewać V?
                  http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=120
                  ...

Komentarz

• blum
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 509

Zamieszczone przez Diodak
                    Autko niestety już nigdy nie pojedzie w trase
                    no to nie bylo delikatnie :-?
                    wzialbym jeszcze ze dwie smycze ale nie.. nie teraz - kazdy grosz oszczedzam na szkielko :razz:
                    a na kolejna ture rowniez czekam.. moze kiedys sie doczekam

Komentarz

• mkwiek
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 862

jeszcze jedna smycz dla mnie, PW poszło do Kuchatka i Diodaka, przelew także poszedł
                      I am FX

Komentarz

• Diodak
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 696

Są smycze . Więcej info wieczorem.

Komentarz

• Stefanski

hmmm..... jak złozyłem zamuwienie na pierwszej stronie tego forum przez formularz to tez sie liczy? i zrobic przelew? czy tylko na PW mozna teraz zamawiac czy jak to jest bo sie pogubiłem??

Komentarz

• KuchateK
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 4895

Tak, liczy sie. Zamowienia nalezy skladac przez formularz.
                            ...

Komentarz

• Diodak
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 696

Smycze przyszły w środę, pakowałem je całe popołudnie i cały czwartek (jakieś pytania? ) a dzisiaj pudło po TV wypchane kopertami zawiozłem na pocztę. Oczywiście jak ostatnio pani w okienku prawie nie zemdlała na widok pudła hehe. Oczekujcie przesyłek po weekendzie.

UWAGA
                              Zostało około 80 smyczek i jest to prawdopodobnie OSTATNIA SZANSA w ciągu najbliższego roku aby sobie zamówić. Nie trzeba mi przysyłać PW, wystarczy złożyć zamówienie, zrobić przelew i czekać. Wysyłki będę teraz realizował nie częściej niż co tydzień żeby nie jeździć na pocztę z jedną kopertą bo nie mam aż tyle czasu.

PS. Jeszcze mam kłopot i muszę odesłać około 50 smyczy na wymianę bo są wadliwe.
                              Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.

Komentarz

• mkwiek
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 862

Zamieszczone przez Diodak
                                Smycze przyszły w środę, pakowałem je całe popołudnie i cały czwartek (ktoś ma jakieś pytania? ) a dzisiaj pudło po TV wypchane kopertami zawiozłem na pocztę. Oczywiście jak ostatnio pani w okienku prawie nie zemdlała na widok pudła hehe. Oczekujcie przesyłek po weekendzie.
                                mam nadzieję, że dołozyłeś drugą smyczkę???
                                I am FX

Komentarz

Pracuję...