Z czapkami może i fajny pomysł ale poczekajmy najpierw na te ID ;-)
IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
EOS 30D | Canon 18-55 f/3.5-5.6 | Canon 15 Fisheye | | Canon 70-200 f/2.8 IS | Speedlite 430 EX | Plecak Fancier | Fox Tripod DT-140D | -
-
Może jest sens zamówić jeszcze jedną setkę ID-ków?
Coś sporo chetnych się odezwało i mamy jeszcze dużo smyczek.
Poprosiłem Kuchatka żeby przygotował formularz do zbierania zamówień. Jak będzie można to Kuchatek tutaj napisze że już można
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
I ja!
Ostatnio się wpisałem, ale zapomniałem- teraz forum odwiedzam regularnie, także koło nosa mi nie przejdzie.Komentarz
-
-
-
-
No i jak tam sprawy w temacie (?), bo to już drugi tydzień zaraz mija od ostatniej informacji Diodaka, a tu ani widu ani słychu
Co do tych stu ID, to myślę, że jeszcze trochę i się nazbiera, ale tylko jeśli każdy weźmie dwa - teraz mamy pewnie nieco ponad 30 osób deklarujących chęć zakupu więc do setki jeszcze daleko.
EDIT:
W przybliżeniu wygląda to tak (mogłem kogoś przegapić):
APP, Picia, Yuri47, Rykala, Don_Pedro_123, CyberPL, MrDreadhead, judr, djdeaka, marie21mk, 777, Melonpl, daszek, dwakufle, bartoszsowa, franker, mtata, Ariwan, tcyprian, Maciej_Grabowski, Nawrot, chavez, pat15, Endriu86, ecki74, Stone, Saurus, bhk
suchyHC, randon, krist0, blum, - te kilka osób też coś wspominało ale to było już dość dawno, dalej już nie sięgałem.
Także jak widać z tą setką to wcale nie tak różowo.Komentarz
-
-
-
Ja bym sie tez pisal. Wiec jedna wiecej.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
Komentarz