Wybór słuchawek.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GaGacek
    Bywalec
    • 2005
    • 235

czy ktos z tego audiofilskiego towarzystwa "słuchał kiedys" kossy porta pro
    Are you brave enough?

Komentarz

• stdanielo
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1081

Zamieszczone przez GaGacek
      czy ktos z tego audiofilskiego towarzystwa "słuchał kiedys" kossy porta pro
      A tak się składa, że tak Odkryłem je 5 lat temu, teraz ma je kilku moich znajomych, są to genialne słuchawki, zaskoczyłyby pewnie niejednego audiofila (w relacji wygląd-brzmienie), z lekkim sercem polecałem je znajomym i mogę polecić każdemu, kto szuka lekkich uniwersalnych słuchawek o niesamowitym, pięknym brzmieniu.
      www.kondereszko.pl
      https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez czeczot
        Nie wiem co to było za sprzęt ale dobry sprzęt grający nie gra płasko. On nie podbija skrajów pasma. Potrafi grać dynamicznie tak ze dobrze słychać bas. Tyle że ten bas jest kontrolowany, nie dudni, jest basem a nie niskim dudniącym dźwiękiem jaki się przeważnie słyszy.
        Oj, no dobra, może źle to napisałem Choć z punktu widzenia miłośśśśnika basssuff to się właśnie do tego sprowadza....
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• yasin
          Początki nałogu
          • 2004
          • 420

Kazde sluchawki graja troche inaczej, i nigdy nie bedzie to wierna kopia "oryginalu", tak samo jak kazde skrzypce graja ciut inaczej. Chodzi o to aby graly jak najwierniej oryginalowi. Dudniacy bas? Dzieki ale wole dynamiczny, szybki, ale mocny zarazem, napewno niedudniacy.

Komentarz

• czeczot
            Początki nałogu
            • 2004
            • 325

Zamieszczone przez muflon
            Oj, no dobra, może źle to napisałem Choć z punktu widzenia miłośśśśnika basssuff to się właśnie do tego sprowadza....
            Proszę na przyszłość wyrażać się precyzyjnie i porozmawiać z żoną o konieczności zakupu dobrego sprzętu grającego bez BasSsuffffff………. a z basem

Ze sprzętem grającym jest jak z aparatami. Niektórym odpowiadał sony 707 z nierzeczywistymi, cukierkowatymi kolorami a innym nie.
            Ostatnio edytowany przez czeczot; 653.

iMAC
            www.czeczot.pl

Komentarz

• Nemeo
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1757

Zdecydowałem się ostatecznie na Sennheiser HD 600 , jakoś dźwięku poprostu powala, jeśli ktoś szuka porządnych słuchawek to polecam ten model.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

A ja sie zdecydowalem ostatecznie na Steelsound 5H . Sennheisery PC 165 USB bylyby pewnie lepsze... ale cena mnie nie przekonala

Komentarz

• GrzegorzS
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 156

Zamieszczone przez Nemeo
                  Zdecydowałem się ostatecznie na Sennheiser HD 600 , jakoś dźwięku poprostu powala, jeśli ktoś szuka porządnych słuchawek to polecam ten model.
                  Tak z ciekawości.
                  Za jedyne ?...
                  40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Komentarz

• liquidsound
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1956

Nie czytalem calego watku ale polece cos innego. Jesli chcesz sluchawki ktore sie sprawdza w kazdych nawet extremalnych warunkach to polecam SONY MDR700V. Jedyny minus to ich waga ale graja ladnie i sa wygodne. Smialo moge polecic.
                    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Nemeo
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1757

Tak z ciekawości.
                      Za jedyne ?...
                      1050.

Komentarz

• Robson01
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1574

Zamieszczone przez Nemeo
                        1050.
                        A zaczynałeś od 650 zł. - trochę przepłaciłeś :-)
                        Canon
                        Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• yasin
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 420

A do czego porownywales? Sluchales moze HD555? Bo jestem ciekaw jak moje wypadaja na tle HD600

Komentarz

• minek
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1386

Odkopuję wątek, bo chciałem spytać, czy te słuchawki firmy Słyszajzer to są dostępne tylko w jakichś specjalistycznych ZURT'ach czy w przeciętnym MM też można znaleźć parę modeli i ewentualnie posłuchać?

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez minek
                              Odkopuję wątek, bo chciałem spytać, czy te słuchawki firmy Słyszajzer to są dostępne tylko w jakichś specjalistycznych ZURT'ach czy w przeciętnym MM też można znaleźć parę modeli i ewentualnie posłuchać?

Nie no cos ty... przeciez MM to sklep nie dla idiotow a tylko idioci wywalaja taka kupe kasy na byle sluchawki

Czyli - szczerze watpie by w MM byl sprzet tej firmy, ale nie bywam bo jestem idiota, ktory wie czego chce i ile co kosztuje a nie czeka na to co mu sklep wcisnie .

Komentarz

• Nemeo
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1757

Ja testowałem słuchawki w Silesia City Center, jest tam naprawdę duży wybór słuchawek.

Komentarz

Pracuję...