czy ktos z tego audiofilskiego towarzystwa "słuchał kiedys" kossy porta pro
Wybór słuchawek.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
A tak się składa, że takZamieszczone przez GaGacekczy ktos z tego audiofilskiego towarzystwa "słuchał kiedys" kossy porta pro
Odkryłem je 5 lat temu, teraz ma je kilku moich znajomych, są to genialne słuchawki, zaskoczyłyby pewnie niejednego audiofila (w relacji wygląd-brzmienie), z lekkim sercem polecałem je znajomym i mogę polecić każdemu, kto szuka lekkich uniwersalnych słuchawek o niesamowitym, pięknym brzmieniu.
Komentarz
-
Oj, no dobra, może źle to napisałemZamieszczone przez czeczotNie wiem co to było za sprzęt ale dobry sprzęt grający nie gra płasko. On nie podbija skrajów pasma. Potrafi grać dynamicznie tak ze dobrze słychać bas. Tyle że ten bas jest kontrolowany, nie dudni, jest basem a nie niskim dudniącym dźwiękiem jaki się przeważnie słyszy.
Choć z punktu widzenia miłośśśśnika basssuff to się właśnie do tego sprowadza....
Komentarz
-
Kazde sluchawki graja troche inaczej, i nigdy nie bedzie to wierna kopia "oryginalu", tak samo jak kazde skrzypce graja ciut inaczej. Chodzi o to aby graly jak najwierniej oryginalowi. Dudniacy bas? Dzieki ale wole dynamiczny, szybki, ale mocny zarazem, napewno niedudniacy.Komentarz
-
Proszę na przyszłość wyrażać się precyzyjnie i porozmawiać z żoną o konieczności zakupu dobrego sprzętu grającegoZamieszczone przez muflonOj, no dobra, może źle to napisałem
Choć z punktu widzenia miłośśśśnika basssuff to się właśnie do tego sprowadza....
bez BasSsuffffff………. a z basem 
Ze sprzętem grającym jest jak z aparatami. Niektórym odpowiadał sony 707 z nierzeczywistymi, cukierkowatymi kolorami a innym nie.Ostatnio edytowany przez czeczot; 653.Komentarz
-
Tak z ciekawości.Zamieszczone przez NemeoZdecydowałem się ostatecznie na Sennheiser HD 600 , jakoś dźwięku poprostu powala, jeśli ktoś szuka porządnych słuchawek to polecam ten model.
Za jedyne ?...40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Komentarz
-
Nie czytalem calego watku ale polece cos innego. Jesli chcesz sluchawki ktore sie sprawdza w kazdych nawet extremalnych warunkach to polecam SONY MDR700V. Jedyny minus to ich waga ale graja ladnie i sa wygodne. Smialo moge polecic.1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX IIKomentarz
-
Zamieszczone przez minekOdkopuję wątek, bo chciałem spytać, czy te słuchawki firmy Słyszajzer to są dostępne tylko w jakichś specjalistycznych ZURT'ach czy w przeciętnym MM też można znaleźć parę modeli i ewentualnie posłuchać?
Nie no cos ty... przeciez MM to sklep nie dla idiotow a tylko idioci wywalaja taka kupe kasy na byle sluchawki
Czyli - szczerze watpie by w MM byl sprzet tej firmy, ale nie bywam bo jestem idiota, ktory wie czego chce i ile co kosztuje a nie czeka na to co mu sklep wcisnie
.
Komentarz
-
Ja testowałem słuchawki w Silesia City Center, jest tam naprawdę duży wybór słuchawek.Odkopuję wątek, bo chciałem spytać, czy te słuchawki firmy Słyszajzer to są dostępne tylko w jakichś specjalistycznych ZURT'ach czy w przeciętnym MM też można znaleźć parę modeli i ewentualnie posłuchać?Komentarz
Komentarz