Bye bye na trochę :)
Zwiń
X
-
-
Pewnie dla tego że bliżej Somalii niewielu pływa. Czyli czeka Cię trochę bezsennych nocy. No to sobie te gwiazdy pooglądasz
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Trzynastostopniowy przechył na takim potworze...Chyba na pustych zbiornikach ? Tzn. pusty to on nigdy pewnie nie jest ?Komentarz
-
No i znowu pora jechać. Wyjazd ok 18-tego - do Ulsan South Korea.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
@ Janusz - a propos tych zdjeć z przechyłem... to aż tak buja na takim kolosie???\
Tym bardziej, że pogoda jakaś taka spokojna...
Wow!Komentarz
-
To przypuszczam ze cos bedziesz odbieral z HHI albo z Mipo. Jak czas i mozliwosci pozwola to zapraszam serdecznie na kawe i zdjecia na wyspe Geoje, to z Ulsan 2 godzinki. Upaly wrocily, codziennie po 30 stopni, a woda w morzu 27, wez szorty ;-)
Pozdrawiam
Dominik
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutajKomentarz
-
Dzięki za zaproszenie :-) Tym razem stary statek (MHI) - coś się posypało i jak zwykle szukają ratunku :-) a jedynym ratunkiem jest, jak zwykle, kasa ;-) Armatorzy/operatorzy często zapominają, że kupując statek kupują "dziurę w wodzie", która pochłonie dowolną ilość gotówki. :-)
Ostatnie statki firma odebrała z HHI w ubiegłym roku. Coś ponoć planują ale myślą raczej o second hand albo coś co już jest na keel blockach. Na dziś mają 17 VLCC a chcą mieć 20. Budują dużo chemikaliowców (nazwy zaczynają się od NCC - może u Ciebie?)ale to nie mój rozmiarowzrost.
Pozdrówka serdeczne
Janusz,
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
Znowu pora jechac. Wyjazd jutro rano. Statek ma na imię Ghawar czyli ten sam co poprzednio.
Do zobaczenia za za 3.5 miesiąca.
Janusz,
-
-
Janusz,
-
Bedziemy w GTJ musieli podawać współrzędne geograficzne?

Ooooo, to będzie hardkor!

Wysokich lotów i spokojnej wody. Wracaj szczęśliwie.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Komentarz
-
A przy odrobinie szczęścia może da się też znaleźć miasto-antypodę?
Jak na zdjęciu będą gwiazdy, to chyba damy radę!
A propos piorunów: ten ze zdjęcia to "pozytywny", czy zwykły?EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Komentarz

Komentarz