Ile czasu (dziennie) spedzacie na forum?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Biperek
    Uzależniony
    • 2007
    • 593

Moja małżonka jest już o was zazdrosna Muszę się ograniczać, chociaż ja mam racze sporą częstotliwość (wiele wejść kilku/kilkunasto - minutowych). Wychodzi na to, że siadam w każdej wolnej chwili (według mojej połowicy oczywiście).
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Komentarz

• 777
      Uzależniony
      • 2006
      • 536

a ja wpadam powoli w nalog
      codzienie po 2 godzinki ......czesto patrze jeszcze na jakies stare watki
      dzis mialem najwaznijeszy spr z historii od 3 lat i zamiast sie wczoraj uczyc bo nic nie umialem siedzialem na CB..........:P
      moze dopisze do tego watku jak wiedza o canon 5d wpynela na moj wynik ze sprawdzianu
      Ostatnio edytowany przez 777; 8661.
      6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Komentarz

• Zigi
        Uzależniony
        • 2005
        • 532

Prawie codziennie je otwieram w robocie a później w domu. Siedzi sobie w tle i raz na jakiś czas zerkam co tu słychać. Do tej pory nigdy nie rozpatrywałem forum w kontekście uzależnienia ale nie ma się co oszukiwać i trzeba wreszcie spojrzeć prawdzie w oczy
        40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
        Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• iktorn92
          Uzależniony
          • 2007
          • 605

Zdecydownie za dużo. Przynajmniej ze 2 -3 godzinki dziennie
          Flickr
          Portfolio Ślubne

Komentarz

• yaro78
            Coś już napisał
            • 2006
            • 79

dwie godziny to minimum
            bez sensu

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18793

Zaczynam panować nad sytuacją . Pomaga mi w tym nawał roboty . Forum włączone mam niemal cały czas ale ostatnio to nawet nie jestem w stanie czytać wszystkich obserwowanych wątków .
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• comatus
                Uzależniony
                • 2006
                • 725

To ja chyba złe wątki obserwuję, bo jakoś mało miałbym do czytania gdybym czytał tylko obserwowane Dobrze, że są też inne

Komentarz

• energia_ki
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 291

mnie też forum wciągnęło, to straszne...
                  najsmieszniejsze jest to, ze ja w ogole nieforumowa/nieforowa jestem, a tu nagle - uzaleznienie!
                  jak w dlugi weekend skoczylam na pare dni na mazury, to ledwie oparlam sie pokusie, by nie poszukac kafejki internetowej i na forum nie zajrzec...

Komentarz

• janmar
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 3468

Mieszczę sie w sredniej 2-3 godz.Normalne to chyba nie jest.

Komentarz

• szycho
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 350

No to ja też dołącze do grona tych, którzy zaglądają i siedzą na forum gdy tylko nadarzy się okazja. A jak już zasiądę, to siedzę zdecydowanie za dużo i czasami za często.
                      EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
                      www.tomaszszyszko.pl

Komentarz

• Elmarqo
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 245

Zamieszczone przez energia_ki
                        mnie też forum wciągnęło, to straszne...
                        najsmieszniejsze jest to, ze ja w ogole nieforumowa/nieforowa jestem, a tu nagle - uzaleznienie!
                        jak w dlugi weekend skoczylam na pare dni na mazury, to ledwie oparlam sie pokusie, by nie poszukac kafejki internetowej i na forum nie zajrzec...
                        Mam generalnie to samo. Nie lubię forów, bo to dla mnie strata czasu, z wyjątkiem oczywiście CB. Jestem tu bo lubię, mogę przeczytać o rzeczach które mnie naprawdę interesują, wymienić uwagi i dużo się nauczyć. Jestem na forum ok 2-3 h dziennie.
                        mareksliwinski.pl

Komentarz

Pracuję...