Ile czasu (dziennie) spedzacie na forum?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zaku
    Bywalec
    • 2005
    • 108

ja też sporo. oj dużo za dużo, licznikiem jest moja połówkam, krtóa mnie czasami musi opamiętywać.

Patrząc na czas spędzany przez poszczególnych użytkowników, można by coś pomyśleć na poradnią od uzależnień CB :-D
    "Anonimowych canon- boarderów" tak przynajmniej ....
    40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Komentarz

• zanussi
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1696

na szczęście nie za wiele. ale czasem czegoś się można dowiedzieć....
      Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• FOTOGRAF
        Uzależniony
        • 2005
        • 762

no od poniedzialku do piatku to tak po 3 -4 godz w weekend tak po 5 - 6 godz a w ferie non-top :-)
        Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• hazan
          Zasłużeni
          • 2004
          • 1719

Ciekawe jakby te wszystkie kliknięcia które wykonujecie zamieniać na energie to by wyszła pierwsza społeczna eletrownia
          Pozdrawiam
          Hazan
          Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• McKane
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2015

Ja podobnie jak wiekszosc spedzam za duzo czasu co objawia sie notorycznym marudzeniem mojej Judytki Teraz mam odwyk bo siedze w terenie i nie mam netu przez wiekszosc czasu ale jak tylko wracam to pierwsze co odpalam to Opere i CB
            http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• osasa
              Bywalec
              • 2005
              • 131

Tak około godzinę dziennie, zawsze sprawdzam co nowego dzieje sie na forum jak wracam do domu po południu.
              Częściej jednak czytam niż pisze
              Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

a z 10 godzin dziennie Jak przychodze do roboty to odpalam CB czytam nowości i do roboty (ale nie zamykam CB) w wolnej chwili odswierzam i sprawdzam co się zmieniło. No i potem w domu z godzinkę
                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Bigmar
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 133

Godzinka, dwie. Zależy ile znajdę odpowiedzi na pytanie w opcji "szukaj".
                  Ostatnio jak szukałem o Tamronie wiadomo jakim to 4 godziny.:wink:

Komentarz

• Dzygit-Dublin
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 754

ze 3 ,4 godziny , no chyba ze jest praca (wiec nie mam czasu )generalnie tylko w pracy ......
                    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• SenK
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 239

różnie to bywa.. ostatnio wiecej (2-3h)
                      Canon..

http://senkowski.pl
                      https://www.facebook.com/bartlomiej.senkowski

Komentarz

• Kuba C.
                        Coś już napisał
                        • 2004
                        • 50

Co do czasu spędzonego na CB to teraz max kilkanaście minut dziennie. Kiedyś to było jak u was godzinami
                        A co do czasu siedzenia przy kompie ogólnie to niestety dużo za dużo. Ale jakoś nie bardzo mi idzie, żeby coś z tym zrobić i zmienić.
                        A co do ilości czasu spędzanego przez ludzi przy kompach to chyba teraz jest to normalka.

pzd. Kuba

Komentarz

• Venio
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1084

no ja juz co raz mniej przesiaduje na forum :P nudza mnie fątku o wiecznym porownywaniu modeli aparatów raczej częsciej oglądam galerie uzytkowników

Komentarz

• mruczek
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 240

skłamałbym pisząc, że wcale
                            Kilka, kilkanaście minut dziennie. tylko zerkam czy są jakieś nowe posty. Jeśli temat jest mi znany (mogę coś powiedzieć), to wchodzę przeczytać. Czasem coś dopiszę, ale nie zawsze.
                            Ostatnio jakoś mania internetu przeszła mi. Najpierw siedziełem godzinami na Allegro, potem czytałem CB, a teraz grzebę na LexPolonica. Z racji kierunku studiów.

Komentarz

• hekselman
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 568

A może założyć "kącik jak wrócić do zycia"? a może opcja: zegar czasu naliczającego na forum (od ostatniego zalogowania)?; albo zegar czasu odliczającego? przypominacz: minęła twoja 9 godzina na forum? :-)))A na pytanie: odpowiem - "szał pierwszych razów" już mi minął -wpadam, szukam interesujących nowości, poczytam :sprzedam-kupię - i życie toczy się dalej!Jak nie choruję - max godz na 2 dni.

Komentarz

• comatus
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 725

Ja też powoli coraz mniej, ale i tak kilkarazy dziennie po kilka minut Ogólnie to ja jestem 'forumową' osobą i zawze na jakimś jestem ale zawsze poświęcam się tylko jednemu

Komentarz

Pracuję...