Ten watek mnie uswiadomil ze tez za duzo czasu spedzam na forum, tak na oko jakies 4 h dziennie (a zdarza sie i wiecej)...
Ile czasu (dziennie) spedzacie na forum?
Zwiń
X
-
-
Szczególnie w ostatnim okresie zdecydowanie za dużo.
Pewnego dnia wyszło mi ciurkiem 14h
Nie ma czasu na robienie zdjęć
Komentarz
-
to podobnie jak ja, dużo czasu spędzam na forum ok. 4h dziennieZamieszczone przez perlpaNie ma czasu na robienie zdjęć
Komentarz
-
Pytanie do Hazana, jak widac kilka osob narzeka na brak czasu z winy forum, moze by tak na 12 h wylaczyc Canon Board i zmusic jego uzytkownikow zeby wysli robic zdjecia ?
Ps. 1: A teraz mi sie dostanie od nalogowcow
Ps. 2: Jakby ktos nie wiedzial to zartowalem z tym wylaczaniem.Komentarz
-
Moderator z powołaniaZamieszczone przez VitezJa jakies 6 godz dziennie, ale glownie z poczucia obowiazku niz bo chce
.
Znaczy jak juz wejde to staram sie przeczytac wszystkie nieprzeczytane watki, nawet te ktore mnie nie interesuja - chocby pobieznie by sprawdzic czy ktos gdzies nie przegina
.
Komentarz
-
-
Ja to roznie, czasem pare godzin, a czasem mam tydzien, ze nie zagladam. Ostatnio ilosc nowych postow troche mnie przytlacza - zdarza sie ze wieczorem, po calym dniu jest tego ze 3 strony i polowa to powtorki z rozrywki.Komentarz
-
Przychodze do pracy, odpalam Safari, jeden Tab zawsze jest dla forum, co chwila odswiezam, chyba ze mam mase roboty to wtedy co dluzsza chwile, zamykam jak wychodze do domu czyli po jakis 9h. A wieczorem w domu czasem zerkne
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
Tylko połowa? chyba byłby to dobry dzieńZamieszczone przez gonzo44Ja to roznie, czasem pare godzin, a czasem mam tydzien, ze nie zagladam. Ostatnio ilosc nowych postow troche mnie przytlacza - zdarza sie ze wieczorem, po calym dniu jest tego ze 3 strony i polowa to powtorki z rozrywki.
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Ja na forum przebywam prawie caly dzien
i przyznaje sie, ze mozna to nazwac uzaleznieniem
PS.
nie widze ankiety?
Komentarz
-
Coz, wiec, ano... podobnie jak wiekszosc. ok 3 godz dziennie.
Ale jak ktoregos dnia nie zasiadam, to nastepnego se odbijam
Komentarz
-
Mimo że swierzy na forum.. to juz po 2-3 godzinki.. a zapewne dla tego ze chce sie zdecydowac na zakup nowego sprzetu..Puszka, szkło oraz błyskotkaKomentarz
-
Ja też się wciągam w nałóg... ze 2 godziny będzie. Co ciekawe kiedyś przesiadywałem non stop na dpreview (choć nigdy nic tam nie postowałem). Szał dpreview trwał u mnie z rok, półtora, lecz teraz od dwóch miesięcy jak wsiąkłem w canon-board to dpreview jakoś odpuściłem.
________________________Komentarz
-
-
Wpadam codziennie min. na godzinkę.M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2Komentarz
Komentarz