czym jest Repoglamour

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • habakuk
    Uzależniony
    • 2006
    • 575

dobry wątek, sporo ciekawych obserwacji, choć akurat najmniej na temat repoglamouru.

ciepłe uściski z jadącej dalej karawany

Komentarz

• zajac4
      • 2011
      • 13

Zamieszczone przez habakuk
      dobry wątek, sporo ciekawych obserwacji, choć akurat najmniej na temat repoglamouru.

ciepłe uściski z jadącej dalej karawany

Witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post na waszym forum. Jakiś czas temu 'rozpracowałem' sam tą technikę obróbki oraz opisałem pod tym linkiem:

Może przyłączycie się do dyskusji, mój wątek na chwilę obecną ma 13tys odsłon , do wątku dołączają kolejni, którzy potwierdzają swoimi pracami że droga jest słuszna. Google nawet już podpowiada w wynikach ten wątek jako 'repoglamour 2'. Ogólnie rzecz ujmując to żaden 'repoglamour' = w angielskiej nomenklaturze efekt nazywa się "Cutting Edge", nazwa tytułowa pewnie autorom kursu posłużyła celnie do ukrycia prawdziwej nazwy efektu, bo nie jest on prosty do znalezienia nawet jak sie zna angielską nazwę.
      Aktualnie rozpracowaliśmy również kurs 'Photoshopin' z www.matrimonio.pl.

Pozdrawiam.

Komentarz

• Ciboq
        Coś już napisał
        • 2010
        • 91

Witaj Zajac watek na forum foto czytałem juz dawno temu, zreszta presety mam
        twoja galeria na stronce również zrobila na mnie spore wrażenie ale głownie dzieki innym zdjęciom ale to pytanie już na PM
        oczywiście twój sposób jest bardzo dobry i zdjęcia wychodzą ci pierwsza klasa
        i masz całkowita racje ze znalezienie jakichkolwiek informacji na temat "Cutting Edge" jest praktycznie nie możliwe

Komentarz

Pracuję...