www.canoniarze.pl
Zwiń
X
-
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam." -
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Chyba nie sądzisz że od razu trafią tam eksperci i będą się wypowiadać. Swoje trzeba odczekać.Komentarz
-
Ooo, cieszę się że trafiłem na ten wątek, dzięki niemu znalazłem forum canonowskie dla siebie.
Napiszę co naprawdę myślę o tym forum. Piszecie, że nie ambitne tematy tam mają...no proszę, znaleźli się ci co od urodzenia wszystko wiedzą...Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo. Banda dzieciaków, która nie ma NIC do powiedzenia w danym temacie pieni się najbardziej, twierdząc ze zadaję głupie pytania, że jak to mogę nie wiedzieć. Mimo że zaznaczam w pierwszym poscie że jestem POCZĄTKUJĄCY!!!!! Ale to jak grochem o ścianę - problem z czytaniem. Rewelacyjne powitanie. Pozatym Vitez daje mi ostrzeżenia, podając powód : trollowanie. Podczas gdy sam jest największym trollem tego zepsutego forum.Komentarz
-
Zapewne masz żal o ten wątek:
http://canon-board.info/showthread.php?t=67368
ale sorry - nawet dzieci pierwszokomunijne wiedzą jak rozmawiać z księdzem - odpowiedź: zwyczajnie.
Ksiądz to nikt inny jak człowiek tak jak Ty i ja, a nie UFO z innej galaktyki
.
CanonKomentarz
-
-
-
Witam mam problem po integracji kąta z Facebookiem nie mogę się zalogować i zadać tam pytania, dlatego piszę tutaj. Miał ktoś taki problem?Komentarz
-
-
Canoniarze.pl -nowy projkt Canon-Board?
Witam, czy strona canoniarze.pl to nowy projekt Canon-Board?
Jestem nowy w świecie fotografii i chciałbym znaleźć miejsce dla siebie gdzie mógłbym się udzielać.
Komentarz
-
Przeniosłem do właściwego wątku."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Jako właściciel Canon-board.info odpowiadam: nie, to jest zupełnie inna strona, nie powiązana z canon-board.Witam, czy strona canoniarze.pl to nowy projekt Canon-Board?
ZapraszamyZamieszczone przez simon70Jestem nowy w świecie fotografii i chciałbym znaleźć miejsce dla siebie gdzie mógłbym się udzielać.
.
Proszę tylko zapoznać się z regulaminem aby mieć pojęcie jak należy korzystać z forum, tak dla dobra obu strony
.
Ostatnio edytowany przez fomag; 39482.Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!Komentarz

Komentarz