www.canoniarze.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MariuszJ
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1697

www.canoniarze.pl

Sklep fotograficzny i optyczny: lornetki, lunety, kolimatory, termowizory i noktowizory. Marki: Hikmicro, Pard, Pulsar, Swarovski, Nikon. Sprawdź produkty i ceny!

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ---
    O:Moderator poszukiwany! 3 dni, 9 godzin temu

Witam, Portal powstał niedawno około miesiąca temu. Tworzą go miłośnicy lustrzanek Canona. Strona jest cały czas (codziennie powstają nowe linie kodu) rozbudowywana. Oprócz tego że zajmujemy się fotografiką jesteśmy też informatykami wiec potencjał jest. Pomysł powstał poprzez arogancje administratorów i komercyjny charakter "Canon Board" gdzie wyskakują zewsząd reklamy. Mamy głowy pełne pomysłów i niebawem przelejemy ja na stronę. Ze względu na mnogość funkcjonalności które chcemy wdrożyć szukamy zapaleńców którzy zajmą się działami na forum aby nas odciążyć. Funkcje moderatorów na forum będą polegały nad nadzorowaniu postów np. usuwanie postów, zamykanie tematu, ostrzeżenia dla użytkowników czy bany. Szukamy ludzi którzy mają wieczorami chwilkę i mogą ją prze4znaczyć na sprawdzenie moderowanego przez siebie działu. Wkrótce moderatorzy będą mogli zamieszczać swoje felietony na temat fotografiki a każdy użytkownik będzie mógł założyć bloga. Jeśli masz jesteś nadal zainteresowany to napisz jaki dział(działy) chcesz moderować.
    ---

Któren był arogancki?
    Ostatnio edytowany przez MariuszJ; 30630. Powód: Automerged Doublepost
    Entuzjastyczny Neofita
  • iso
    Uzależniony
    • 2009
    • 547

patrz, a mi nic nie wyskakuje. chyba jakiś dziwny internet mam... a Vitez ma napisane pod nickiem 'zło konieczne' więc chyba jest usprawiedliwiony
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Vitez jako przykład ofkorz
    Ostatnio edytowany przez iso; 28399. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• misieek
      Bywalec
      • 2009
      • 176

Zaraz ktoś dojedzie tak jak Nikon dojechał za logo i za nazwe :P
      GG: 538295
      SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Komentarz

• arturs
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 4196

tyle że o ile "nikoniarze" pasuje do "żółtych" to zawsze użytkownicy Canona byli nazywani "kanonierami" a nie "kanoniarzami"..
        5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• MariuszJ
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 1697

Inicjatywa na pewno nikomu nie zaszkodzi, w końcu wszystkich pogodzą google...

Trochę mnie tylko to kuszenie na moderatora śmieszy, na "poczuj się władcą"

Może konkurencyjna inicjatywa oddziała jakoś na właściciela tego forum - ot, tak żeby wpadł od czasu do czasu oraz poprawił kilka irytujących i przynoszących mu wątpliwy splendor bugów w silniku forum?
          Entuzjastyczny Neofita

Komentarz

• Wats0n
            Uzależniony
            • 2006
            • 996

Proszę, proszę - nie przypuszczałem, że bywalcy pralni się zmobilizują
            Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• gwozdzt
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 5780

Zamieszczone przez MariuszJ
              Inicjatywa na pewno nikomu nie zaszkodzi, w końcu wszystkich pogodzą google...

Trochę mnie tylko to kuszenie na moderatora śmieszy, na "poczuj się władcą"

Może konkurencyjna inicjatywa oddziała jakoś na właściciela tego forum - ot, tak żeby wpadł od czasu do czasu oraz poprawił kilka irytujących i przynoszących mu wątpliwy splendor bugów w silniku forum?
              Nie sadzę - skończy się tak samo jak to:
              http://canon-board.info/showthread.php?t=30801

a na zmianę zaangażowania właściciela bym specjalnie nie liczył - przekaz jest jasny:
              Impact-Site-Verification: fe65ec38-f1ea-4c8b-a796-41d64cd34f65 Miło mi przedstawić wam autorów i główny zespół tworzący Antyweb: Redakcja Antyweb:...

IMHO najlepszym rozwiązaniem byłoby, gdyby CB też zostało sprzedane komuś, komu będzie się chciało na bieżąco zajmować tym serwisem.
              Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18793

Zamieszczone przez gwozdzt
                Nie sadzę - skończy się tak samo jak to:
                http://canon-board.info/showthread.php?t=30801
                Nie można odnaleźć serwera
                :wink:
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

• pe.en.de
                  Początki nałogu
                  • 2009
                  • 321

Moderator poszukiwany!
                  Odbiło Ci?
                  Mało to jednego Viteza w internecie?
                  Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Komentarz

• Krzychu
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 3611

Bardzo ambitne wątki tam są : "Jakie macie lampy?(proste pytanie prosta odp)"
                    Pierwszy z brzegu wzięty
                    Pozdrowienia,
                    KZ
                    KZ Aviation Photography

Komentarz

• foto26
                      • 2010
                      • 9

Zamieszczone przez arturs
                      tyle że o ile "nikoniarze" pasuje do "żółtych" to zawsze użytkownicy Canona byli nazywani "kanonierami" a nie "kanoniarzami"..
                      Zrob z tego liczbe pojedyncza i bedziesz wiedzial, co jest po polsku.
                      Mam aparat, robię zdjęcia.

Komentarz

• thedoc
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 328

nic z tego pomysłu nie będzie, para w gwizdek, szkoda gadać, canon-board to TO nie będzie nie chu-chu!

Komentarz

• MariuszJ
                          Pełne uzależnienie
                          • 2009
                          • 1697

Zamieszczone przez thedoc
                          nic z tego pomysłu nie będzie, para w gwizdek, szkoda gadać, canon-board to TO nie będzie nie chu-chu!
                          Ja tam się z tego powodu nie cieszę - niepowodzenie takich inicjatyw np. przesuwa granicę bylejakości technicznej tego forum, po której przekroczeniu część piszących stwierdzi, że może nie warto się tu udzielać...
                          Entuzjastyczny Neofita

Komentarz

• pan.kolega
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2817

Zamieszczone przez Krzychu
                            Bardzo ambitne wątki tam są : "Jakie macie lampy?(proste pytanie prosta odp)"
                            Pierwszy z brzegu wzięty
                            Nie wiem co z tej strony wyjdzie, ale z tej lufy to bym w nich nie strzelał bo różne wątki są i tutaj.

Np. pierwszy z brzegu "Grip - czy warto" i ponad 400 postów na temat czy wydać dwieście złotych więcej na uchwyt firmowy
                            I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Komentarz

• Krzychu
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 3611

Zamieszczone przez pan.kolega
                              Nie wiem co z tej strony wyjdzie, ale z tej lufy to bym w nich nie strzelał bo różne wątki są i tutaj.

Np. pierwszy z brzegu "Grip - czy warto" i ponad 400 postów na temat czy wydać dwieście złotych więcej na uchwyt firmowy
                              Prawda Ale na razie tam tylko takie, onetowe... Generalnie zrobienie konkurencyjnego sensownego forum teoretycznie nie powinno być problemem, bo wszyscy wiedzą co z tym jest nie tak, ale takie próby jak ta są raczej żenujące...
                              Poza tym - moim zdaniem - wbrew pozorom to co trzyma jakąś część ludzi tutaj to porządek prowadzony przez "znienawidzonych" modów - niby ludzie narzekają, ale jakby forum zalało miliard wątków w stylu "co kupić" to by wesoło nie było...
                              Pozdrowienia,
                              KZ
                              KZ Aviation Photography

Komentarz

Pracuję...