www.canoniarze.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez Krzychu
    ale jakby forum zalało miliard wątków w stylu "co kupić" to by wesoło nie było...
    I tak zalewa... ale przelewamy to do jednego, konkretnego podforum gdzie czytający wchodzą na własną odpowiedzialność .

Komentarz

• konradl
      Uzależniony
      • 2004
      • 980

Ja to szczerze mowiac nie bardzo wiem o co ten caly krzyk. Co jest nie tak z tym forum? jestem tu dlugi czas i nie zauwazylem, no moze jedynie spsute wyszukiwanie czasem przeszkadza ale to jest do przejscia.

Komentarz

• enter
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1201

a ja się zarejestrowałem, linka potwierdziłem
        a teraz mam
        Odmowa dostępu! Twoje konto zostało zablokowane albo nie jest jeszcze uaktywnione. Sprawdź w skrzynce pocztowej, czy nie dotarł list z linkiem aktywacyjnym.
        a uaktywnione było, gdyż przeglądałem po zalogowaniu

żałować nie będę

Komentarz

• Teo
          Początki nałogu
          • 2004
          • 474

a mi w ogóle ta strona nie wchodzi - ani w chromie ani w firefoxie - zniknęła czy co?

Komentarz

• Robson01
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1574

Aż sprawdziłem - jest i chodzi.
            Canon
            Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Teo
              Początki nałogu
              • 2004
              • 474

hm, jakieś sugestie, co jest nie tak z moim kompem? Wyczyściłem pamięć, cookies... i nadal nic

Komentarz

• michael_key
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 2129

Ja byłem kiedyś obecny na innym forum fotograficznym. Pomimo tego, że również byłem zarejestrowany na CB nie wypowiadałem się, nie zaglądałem. Zrezygnowałem z tamtego forum. Dlaczego? Odpowiedź prosta. Miliard dwieście drugi wątek... Pomóżcie, pierwsza lustrzanka... Jaki obiektyw... No kuźwa ile razy można pytać co już zostało wyjaśnione, opinie były wypowiedziane wcześniej. Bez wazeliny, ale obserwując CB od momentu jak zacząłem odwiedzać i wypowiadać się na CB mogę stwierdzić, że w końcu tutaj jest porządek.
                Widać w Polsce ludzie muszą mieć świadomość hamulca nad sobą bo w przeciwnym razie nic nie dociera do takiego człeka :-D

Komentarz

• Merde
                  Grzeczny i układny podpis
                  • 2008
                  • 7756

Zamieszczone przez michael_key
                  Bez wazeliny, ale obserwując CB od momentu jak zacząłem odwiedzać i wypowiadać się na CB mogę stwierdzić, że w końcu tutaj jest porządek.
                  Widać w Polsce ludzie muszą mieć świadomość hamulca nad sobą bo w przeciwnym razie nic nie dociera do takiego człeka :-D
                  A dzięki komu jest ten porządek? Tak, tak... dobrze zgadujecie ;-)
                  I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Zamieszczone przez Merde
                    A dzięki komu jest ten porządek? Tak, tak... dobrze zgadujecie ;-)
                    Jak widzę totalne bydło na niektórych forach to coraz bardziej jestem przekonany, że "porządek" musi być .
                    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• muflon
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 6763

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                      Jak widzę totalne bydło na niektórych forach to coraz bardziej jestem przekonany, że "porządek" musi być .
                      No nie wiem... http://www.google.ch/search?q=%22totalne+bydlo%22
                      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18793

^^^^

Nie ma to jak opiniotfórcze miejsce. Najbardziej mi się podoba odwołanie do strony: http://www.foto-strefa.pl/
                        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                        Kapitan Wagner

Komentarz

• enter
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1201

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                          ^^^^

Nie ma to jak opiniotfórcze miejsce. Najbardziej mi się podoba odwołanie do strony: http://www.foto-strefa.pl/
                          a czasem nie było zmiany domeny na http://www.fotostrefa.com.pl/ ?

Komentarz

• gixxxer
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 128

poczytałem kilka wątków na tym forum
                            w sumie taki portal młodzieżówki pierwszokomunijnej ... "co masz?", "a jak tobie świeci?" ...
                            wierzę w ewolucję :-D za dwa miesiące znowu tam zagoszczę 8)

Komentarz

• foto26
                              • 2010
                              • 9

Zamieszczone przez gixxxer
                              poczytałem kilka wątków na tym forum
                              w sumie taki portal młodzieżówki pierwszokomunijnej ... "co masz?", "a jak tobie świeci?" ...
                              wierzę w ewolucję :-D za dwa miesiące znowu tam zagoszczę 8)
                              No a tutaj to rzeczywiscie wersal. :-D :-D :-D
                              Mam aparat, robię zdjęcia.

Komentarz

• Wats0n
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 996

Zamieszczone przez foto26
                                No a tutaj to rzeczywiscie wersal. :-D :-D :-D
                                Patrzcie go, obruszył się jakby mu kto nasrał do kawioru
                                Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

Pracuję...