Nikon walczy z PolishNikonService.com

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

hehe.. ale podsumowanie:

Zamieszczone przez semyazza
    co to qr.a za belkot
    ja sie nie dziwie, ze z serwisem sobie nie daja rady, skoro nawet w miare logicznego oswiadczenia nie potrafia napisac. Funkcje beda uruchamiac. Dobre! Chyba oni maja jakas dysfunkcje
    Gdybym ja pisal takie pisma do klientow, to by leb urwali i w szyje nasikali!!!!!
    ze-na-da (nie pierwszy raz)

PS
    pracuje w korpo i czytam taki belkot codziennie - mydlenie oczu i nic ponad to. zero konkretow - zwykly korporacyjny shit
    No i ogólnie przesłanie do fotopolis.pl zamiast do administratora http://forum.nikon.org.pl/ i polishnikonservice.com takiego oświadczenia pokazuje jak NP traktuje forum które gromadzi tylu użytkowników ich sprzętu kupionego za ciężką kasę, którego "szef" poświęcił swój czas żeby z nimi pogadać.. żenada i tyle

i jeszcze to:
    Na jednym z konkurencyjnych portali fotograficznych opublikowano rzekome stanowisko Nikon Polska w sprawie fatalnego działania serwisu Nikona w Polsce i powstałej w wyniku tego strony PolishNikonService.com. ...
    Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.
    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• KMV10
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2320

Widać jakiś PRowiec z NP podszedł "poważnie" do tematu i kto wie - może w najbliższej przyszłości takie oświadczenie będą drukować czasopisma fotograficzne w dziale "News"...

Komentarz

• MacGyver
        Cenzor
        • 2006
        • 7043

Rzeczywiście jak się czyta opowieści kolegów nikonowców włos się na głowie jeży.
        Żytnia jaka jest, to jest ale jednak w większości przypadków działają szybko i sprawnie. Wysłałem im ostatnio aparat i wyglądało to tak:
        wtorek 11.00 - Pocztex do Wa-wy
        środa 15.30 - mail od CSI z kopią przyjęcia sprzętu do ekspertyzy
        czwartek 16.00 - wycena (na telefon) przyjęcie zlecenia
        wtorek 15.00 - sprzęt do mnie wraca, sprawny i wyczyszczony (opłata za wysyłkę DHL-em 4.88 zł, nie wiem jak oni to sobie załatwili :-) )

Przy naprawach gwarancyjnych spieszą się trochę mniej, ale i tak w moim przypadku sprawa zamykała się w 10 - 11 dniach.
        Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• piorut

Teraz użytkownicy każdego systemu mogą zadziałać http://www.fotopolis.pl/index.php?n=9872

Komentarz

• Sergiusz
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2708

W sumie fajna akcja. Nie masz sprzętu to sobie chociaż książkę poczytasz bo 13 w piątek pewnie wszystkie serwisy będą zamknięte. Kto by się brał 13 w piątek za jakąkolwiek robotę? :-D
            Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• dinderi
              Pełne uzależnienie
              • 2009
              • 3028

Zamieszczone przez Sergiusz
              W sumie fajna akcja. Nie masz sprzętu to sobie chociaż książkę poczytasz bo 13 w piątek pewnie wszystkie serwisy będą zamknięte. Kto by się brał 13 w piątek za jakąkolwiek robotę? :-D
              Odniosłem wrażenie, że "Piatek 13-ego" to tylko kryptonim akcji, a nie jej data
              Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
              09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• szymekgd
                Początki nałogu
                • 2008
                • 292

Pewnie po "akcji" okaze sie, ze problem z serwisami nie istnieje
                CANON EOS 40D z dodatkami

Komentarz

• Jerry_R
                  Uzależniony
                  • 2008
                  • 722

Skoro serwisy sie przygotuja...

Ale - jezeli serwisy sie tym przejma, a akcja bylaby powtarzana czesciej, aczkolwiek nieregularnie (bez uprzedzenia o konkretnych datach) - moze cos to da!
                  Pozdrawiam!

Komentarz

• szymekgd
                    Początki nałogu
                    • 2008
                    • 292

Pewnie cos da, ale zeby problem zostal calkowicie rozwiazany to koncerny musza dostac mocno po kieszeni przy sprzedazy sprzetu, a to im nie grozi, poza tym przeciez zawsze moga zaoszczedzic na uslugach gwarancyjnych
                    CANON EOS 40D z dodatkami

Komentarz

• Jerry_R
                      Uzależniony
                      • 2008
                      • 722

Zamieszczone przez szymekgd
                      zeby problem zostal calkowicie rozwiazany to koncerny musza dostac mocno po kieszeni przy sprzedazy sprzetu
                      I tak i nie! Dlatego, ze tam gdzie sprzedaz maja duza - tam serwisy nie szwankuja!
                      Polska to dla nich margines - i sprzedazowy i serwisowy z tego wniosek...
                      Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...