Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Ciekawe. O ile pamiętam, to większość narzekających na nową piątkę w momencie jej pojawienia się wskazywała właśnie na D700 jako na wzór (umiarkowana rozdzielczość, ergonomia, AF i w ogóle...).
PS
Piszą też gdzieniegdzie, że odświeżone D3, ma mieć te same 12mln pikseli...Ostatnio edytowany przez Bahrd; 9841.EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
-
Komentarz
-
ze ma pelna klatke czy ze jest szybszy? w sumie to osiaga do 11kl/s ale w DX, w FX do 9.
ja dzisiaj spalem do 14
Komentarz
-
-
Naprawdę gratuluję umiejętności nabytych w szkole, ale jeżeli ktoś porównuje 11fps na 5mp do 10fps na 10mp to chyba nie mamy o czym rozmawiać.Komentarz
-
Nie wiem co to ma do umiejętności nabytych w szkole, ale najwyraźniej nie mamy o czym rozmawiać. Dobranoc i nie odpisuj mi już proszę.
A swoją drogą bardziej pasuje mi FF i 9fps niż crop i 10fps...Komentarz
-
Jakbyś nabył odpowiednie umiejętności to wiedziałbyś po co. Kłania się unikanie fizyki.
A odpisywać mogę sobie do bólu (tzn. do kiedy Vitez nie powie dość
), bo to jest forum, a nie Twoja prywatna skrzynka mailowa.
I swoją drogą, Twoje preferencję mają się ni jak do tego co i jak jest szybsze więc nie wiem po co o tym piszesz.
dość
Komentarz
-
Komentarz
-
Tak i dlatego jest też droższy. I dlatego też (to pewnie jeden z wielu powodów) Canon nie zrobi nic podobnego tylko pójdzie własną drogą. Obawiam się, że jeśli ktoś liczy na bezpośredni odpowienik D3 u Canona to srodze się zawiedzie."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz