Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Komentarz
-
-
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
http://www.canonrumors.com/2009/09/1...ease-date-cr1/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Byle tylko starannie go wypozycjonowali
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Wątpię żeby testy przeprowadzano na tak ważnych zawodach, chyba że Canon ma taką wiarę w siebie i tak dopracowany produkt."Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
czemu? To jest właśnie najlepsza okazja do tego, aby na MŚ w piłce nożnej dać właśnie super pewną i wolna od wad puchę. Dadzą go największym agencjom - oni kilku foto, ci będą chcieli na pewno po testować a jeżeli wykryją jakieś kardynalne błędy to na pewno od razu i po prostu będą robić dalej na mkIII5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
-
-
Za wiele tego sprzętu na półkach nie leży, więc na "kokosy" bym nie liczył (zwłaszcza zważywszy "zanim ten Mk IV trafi na półki")
Komentarz
-
Komentarz
-
zakładająć że premiera 1 MK IV bedzie w wakacje 2009 to dostępność na półce...w wysokiej cenie około świąt 2010 a w normalnej pewnie połowa 2011Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
-
Komentarz
-
Wakacje 09?
A tak na poważnie, wolałbym osobiście, żeby 1d MK III było dostępne z niższą ceną, chociaż to co mówisz wydaje się realne: Tańszy MK III = więcej chętnych do jego kupienia.Komentarz
-
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz

Komentarz