no co Ty, drukarki Wi-Fi HD
Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Obstawiam 7D z matrycą FF... ten 7D, którego wszyscy dopatrywali się na drugim plakacie
A poważnie, to z tego co napisano na optyczne - Canon w trakcie konferencji 7D zapowiadał, że to nie ostatnia nowość w tym roku. Więc może 1D mk IV? Albo średni format w wydaniu Kwanona?
Komentarz
-
Komentarz
-
Na poważnie to ja mam taką teorię (zresztą nie tylko mojego autorstwa), że Canon już od dłuższego czasu nie rusza swojej linii kamer (tych pro) z tego powodu, że szykują coś całkowicie nowego co wyeliminuje potrzebę modernizowania dotychczasowej oferty w tym zakresie. Można oczywiście snuć domysły czy będzie to tzw. "RED" w wydaniu Canona czy jeszcze coś innego. Pytanie czy to będzie to???
Co do cześci foto to ma być jeszcze to i owo w tym roku ale raczej nie w tym miesiącu."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
OK...
No to idac dalej mimo tej wyizolowanej i rzucajacej sie w oczy "."
Czy bedzie wsrod nich cos szerokiego?
Komentarz
-
Ja bym jednak dalej póki co nie szedł
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
-
-
-
Komentarz