A ja słyszałem że Canon ma zamiar zrezygnować ze wszystkiego
.
Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale koledzy, firma od kilku cykli stosuje to o czym piszecie i to stosuje z powodzeniem.
Kolekcjoner zapomniał tylko dopisać nowego, wszystkiego nowego.
Po Panasie, później Sony rzuciła ochłap w postaci 24mm w kompaktach (a i to nie wszędzie), mimo rozwiązań podanych na tacy przez m/43 nadal nie ma w Canonach korekcji CA/perspektywy...
Pozdrawiam wszystkich, którym powoli kończy się abonament na 85L II
S klasa to przereklamowany bubel, dopiera MajbahCepelin oferuje należytą jakość w podróży
the silence is deafeningKomentarz
-
E tam.
Jeśli to prawda, to 5d3 będzie kosztował dobre kilkanaście tysięcy.
Ale bardzo w to wątpie. Choćby z prestiżowego punktu widzenia.Komentarz
-
niestety, nie znalazlem jeszcze po angielsku czy w innym popularniejszym jezyku, no ale...
Japón propone iniciar las negociaciones con la UE La UE resiste a Japón por considerar que el país asiático tiene todavía en vigor demasiadas barreras no arancelarias.
chodzi z grubsza o to, ze kraj przekwitlej wisni chce handlowac z UE bez cel, tak samo jak niedawno dogadala sie Korea. co by dla nas oznaczalo spadek cen sprzetu. i to znaczny!
a to chyba dobre wiadomosci...Komentarz
-
Ja też w to wątpie żeby zaprzestali produkcji serii 1ds wiadomo że ci co nie potrzebują super af kupią o połowe a nawet więcej tańszą serie 5d no ale są też ludzie którzy jednak mają do wydania na taki sprzęt te 30 tysięcy bo im tego potrzeba,af,budowa,uszczelnienia itd itp...
A jak wyjdzie 5dmkIII to myśle że cena na wejsciu i tak napewno nie będzie niższa niż 12 tysięcy,jak nie więcejEOS + L i kupa gratów ...Komentarz
-
Tu jest po polsku.niestety, nie znalazlem jeszcze po angielsku czy w innym popularniejszym jezyku, no ale...
Japón propone iniciar las negociaciones con la UE La UE resiste a Japón por considerar que el país asiático tiene todavía en vigor demasiadas barreras no arancelarias.
chodzi z grubsza o to, ze kraj przekwitlej wisni chce handlowac z UE bez cel, tak samo jak niedawno dogadala sie Korea. co by dla nas oznaczalo spadek cen sprzetu. i to znaczny!
a to chyba dobre wiadomosci...
Sprawa nie jest tak do końca oczywista, wszystko oczywiście zależy od warunków takiej umowy (bardziej chodzi tu o samochody). Ale weź po uwagę jeszcze fakt, że spora część produkcji ulokowana jest poza granicami Japonii (np. Tajwan).______________________________________
Canon 6D 85/1,8 50/1,4 70-200 2,8 IS USM II TCx2III 430EXIIKomentarz
-
a czy kraj produkcji jest automatycznie krajem, z ktorego sie importuje?
swoja droga - Tajwan i Korea klepia glownie sprzet amtorski foto, a o ile pamietam obiektywy i korpusy profesjonalne sa robione juz w Japonii, wiec to ona w tym wypadku bylaby eksporterem. a to juz samo z siebie zrobi duza roznice...Komentarz
-
Może zrobią jak w nikonie, po podpięciu gripa 5D III będzie miał kilka fps więcej i zrobi się z niego 1Ds IV
Jakby jeszcze po podpięciu gripa przybywało punktów AF
Komentarz
-
A propos 1Ds4: D4 oprócz wymiennej optyki będzie miał wymienne sensorki.the silence is deafeningKomentarz
-
Oj fajnie by byłoMoże zrobią jak w nikonie, po podpięciu gripa 5D III będzie miał kilka fps więcej i zrobi się z niego 1Ds IV Jakby jeszcze po podpięciu gripa przybywało punktów AF
chociaż mi w 5d wystarczyło by 5-6 klatek i było by super
EOS + L i kupa gratów ...Komentarz
-
-
Komentarz
-
Wysokoszczegółową na lowlightową np.
Canon odpowie zapewne wymiennymi paskami.Entuzjastyczny NeofitaKomentarz
Komentarz