bardziej chodzi mi o te przedrecenzyjne sample z uragajacych wszelkim standardom obiektywnosci szkiel typu 17-35/2.8 albo ubostwianego przez Atkinsa 17-85. no a jak sie z tak grubej rury pojedzie, to nie dziw, ze zdjecia z 7D wygladaja jak, panie wybacza, z jakiegos Playstation (z dokladnoscia do braku papy na chromie, no bo to jednak jest matryca Canona a nie jakies g*)
Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Dokladnie. BARDZO watpie, by na kalkulatorach byla przebitka tylko 50%.
Kiedys czytam ogloszenie na zagranicznym portalu - sprzedawano kalkulatory CASIO po 12 zl PLN za sztuke (przy ilosci 1000 szt.). Ten sam model w sklepie kosztowal wtedy ok. 65 zl. Model FX-350ES.
Ten akurat pamietam, bo sam mam taki w domu. A lista z kalkulatorami byla dluga.Prędzej czy później wszyscy skończymy w pełnej klatce...Komentarz
-
no i dlatego wiemy (i, co najważniejsze, Canon wie), gdzie "leżą konfitury".
A my sobie wróżymy jaki to ukłon firma zrobi w stronę fascynatów fotografii...:grin:Komentarz
-
Nas Canonierów trudno zaspokoić
Komentarz
-
Komentarz
-
szkoda, że firmy foto nie wezma przykladu z konsol, ktore to sprzedawane byly nawet ponizej kosztow produkcji, a zarabiali na grach i akcesoriach, moze Sony tak zrobi? ;-)Komentarz
-
W branży foto niebardzo da się trworzyć podobna analogię.. No bo co? Puszki i szkła poniżej kosztów produkcji, a zarabiać mieliby na filtrach, kartach i wężykach spustowych?:-)Komentarz
-
Komentarz
-
Wracając do tematu sponsoringu Brawn GP taki oto kawałek bolidu zabiera Canon"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
Sądząc po wielkości tego "kawałka" to są znaczącym sponsorem.https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VCKomentarz
-
są sponsorem ale tylko na czas Grand Prix Singapuru , niestety przez ten kryzys takie jednowyścigowe umowy będą coraz częściej w F1 .canon 5dmk3 ; 24L 1.4 II ; 16:35mm 2.8 II ; 85mm 1,8 ; 70-200mm 2.8 is II ; 8-15mmKomentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz