Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
Kiedyś była mowa że canon pracuje nad taką możliwością... Zresztą jakoś taka bardziej okrągła liczba to 16 ;-)
A tak na serio to mogła by być spora różnica przy wyciąganiu niedoświetlonych fotek.Komentarz
-
no nie wiem... mam 20d i 5d mk2 i nie widze zeby cienie jakos lepiej sie wyciagaly w 14 bitowym 5d.Komentarz
-
Komentarz
-
oki, moze zrobie sobie tescik, choc jak pisalem na pierwszy rzut oka po przesiadce na 5d nie zauwazylem zeby pod tym wzgledem byl on wyraznie lepszy od 20d. A co do cieni to nawet mam wrazenie ze 20d lepiej sobie radzil, na niskim iso.
No ale to wrazenie, nie robilem dokaldnych testow, byc moze za dobrze mi 20d utkwil w pamieci
Komentarz
-
Bo 20D to jeden z najlepszych aparatow jakie kiekolwiek wyszly. Mnie wcale 1Dsmk2 nie zjadł jakoś i jak trzeba to robie 20D bez grymasu na twarzyKomentarz
-
w 20d jest tylko jedno ale jak dla mnie...
...ekran, na ktorym we wnetrzu COS widac, a na sloncu nawet histogramu sie nie dojrzy
Ale jezeli chodzi o jakosc zdjec to absolutnie nic do zarzucenia mu nie mam.
Komentarz
-
a mi by sie przydal odchylany ekran jak w nowej alfie, przed chwila czytalem o samplach i tak mi sie rzucil widok body z tym odchylanym ekranem.Pozdrawiam
Paweł KasprzakKomentarz
-
7D na świat obrazu
Ogólnie już większość informacji była, był też plakat z 7, ale chyba nie było jeszcze obrazka z 100mm. Ktoś się orientuje w chińskim na tyle żeby powiedzieć co to 625 przy tym obiektywie oznacza? ;p Przypuszczam, że waga, bo raczej nie cena. Co myślicie?
Ktoś ma pojęcie na czym polega działanie "technologie wspomagające, takie jak optymalizator doświetlenia i zabezpieczenie przed efektem winietowania"?Komentarz
-
Opa_Apo - za optyczne.pl 625 to 625 gram.5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Ciekawe ile w tym prawdy.C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/Komentarz
-
Komentarz