Ile sprzętu dzwigaleś/laś w górach?
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
chyba żartujesz ...
że zacznę to czytać
jak tylko widzę jakiś wzór - zaczyna mnie boleć głowa
Komentarz
-
przyśpieszenie w górach zależne jest od wielu czynników
żeby rozpocząć listę napiszę
niedzwiedź
sraczka
burza...aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 LKomentarz
-
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
Komentarz
-
we wrześniu przy pogodzie na fajniejszych szlakach też jest tłok, ja miałem własnie we wrześniu tłok na kozi(czarnym od 5 stawów), na rysy(mimo wyjscia o 5 rano i uzycia jednego z pierwszych busów i mocnego wiatru - z rana na stawie pod rysyami były bałwanyjesli Tatry to faktycznie wrzesien bylby super.. ja bede w sierpniu ale bardziej z musu - tak urlop sie ulozyl.. bedzie tlok na szklakach
dlatego tez chetnie sobie odbije w nast. miesiacu
za to srednio raz na miesiac jestem w beskidach, glownie w slaskim i zywieckim.. jesli ktos z Was tez tu bywa to mozna chocby i jedno/dwudniowy wypad zorganizowac "na powitanie wiosny" 8)
to było luźno jakoś tak do karbu, potem już byli złażący co weszli od strony czeskiej, a przy zejsciu były tłumy włażacych)
pozdrawiamun point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
Komentarz
-
chcesz powiedziec, ze balonik wypelniony powietrzem i np. pilka do kosza zrzucone z tej samej wysokosci spadna na ziemie w tym samym momencie? lol
Komentarz
-
oczywiście, pod warunkiem że nie ma oporów powietrza, czyli w próżni
fizyka się kłania
BTW, balonik w próżni pęknie, więc do doświadczenia proponuję piórkoaktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 LKomentarz
-
Pięknie się niektórzy prezentują ze znajomością fizyki w zakresie podstawówki
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz