Podryw na....;)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czornyj
    Zasłużeni
    • 2006
    • 2626

O ja głupi... Miałem takie fajne aparaty, a nie przyszło mi to jakoś do głowy... Bredziłem coś o poezji, o Szymborskiej...
    Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Skipper
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1112

Zamieszczone przez czornyj
      O ja głupi... Miałem takie fajne aparaty, a nie przyszło mi to jakoś do głowy... Bredziłem coś o poezji, o Szymborskiej...
      nie przejmuj sie człowiek uczy sie całe zycie
      30 to najelpszy wiek na rwanie takich 20-24 letnich studentek
      stąd bogatszy o wiedze zdobytą w tym watku powinienes czym prędzej udać sie na niezwykle skuteczne łowy czego ci całym sercem życze 8)

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• jdw
        Bywalec
        • 2005
        • 139

zmartwię Was chłopaki, ale z wywiadu wiem, żę w oczach kobiet fotografowie mają opinię dupków Wiadomo dlaczego... Tymbardziej modowi. Dla wielu z nas życie jak w "powiększeniu" to raj, ale w oczch kobiet wypadamy słabiutko.

Komentarz

• czornyj
          Zasłużeni
          • 2006
          • 2626

Zamieszczone przez Skipper
          stąd bogatszy o wiedze zdobytą w tym watku powinienes czym prędzej udać sie na niezwykle skuteczne łowy czego ci całym sercem życze 8)
          Teraz to już po ptokach - praca, rodzina, fora fotograficzne, alkoholizm... Jeszcze by mi tego brakowało, żeby uganiać się za gówniarami z aparatem
          Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• eternus
            Uzależniony
            • 2004
            • 668

Hmmm... a ja myslaelm, ze do "rwania" 20-24 letnich studentek najlepszy wiek to... 20-24
            Ale to pewnie dlatego, ze taka teorie kazdy naciaga na swoja korzysc 8)

zmartwię Was chłopaki, ale z wywiadu wiem, żę w oczach kobiet fotografowie mają opinię dupków Wiadomo dlaczego...
            Dlaczego?
            EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
            "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
            że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• jdw
              Bywalec
              • 2005
              • 139

bo co chwilę jesteś gdzie indziej, obraca się wokół Ciebie mnóstwo pięknych dziewczyn, bo większość kozysta z tego itp itd, to tak apropo fotografów modowych

Komentarz

• czornyj
                Zasłużeni
                • 2006
                • 2626

Zamieszczone przez eternus
                Hmmm... a ja myslaelm, ze do "rwania" 20-24 letnich studentek najlepszy wiek to... 20-24
                Ale to pewnie dlatego, ze taka teorie kazdy naciaga na swoja korzysc 8)
                To nie jest kwestia naciągania teorii, tylko kwestia doświadczenia, pewności siebie i trochę też kasy. Przekonasz się jak sam będziesz geriatykiem
                Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Skipper
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1112

Zamieszczone przez czornyj
                  Teraz to już po ptokach - praca, rodzina, fora fotograficzne, alkoholizm... Jeszcze by mi tego brakowało, żeby uganiać się za gówniarami z aparatem
                  jakby Cie taka "gówniara" dosiadła to szybko zapomniał bys co to wyrzuty sumienia, a alkoholizm to nawet lepiej... szybko je spijesz 8)
                  poza tym za nimi nie trzeba sie uganiac one same sa chetne ja nie chce tu zaraz wyjśc na jakiegoś głupiego cwaniaka bo nie w tym rzecz ale... jak to mówia...

przy jednej dziurze najłowniejszy kot z głodu zdechnie

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• muflon
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 6763

Najlepszy, ale nie najłatwiejszy :-P A poza tym potwierdzam, gitara żondzi
                    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• czornyj
                      Zasłużeni
                      • 2006
                      • 2626

jakby Cie taka "gówniara" dosiadła to szybko zapomniał bys co to wyrzuty sumienia, a alkoholizm to nawet lepiej... szybko je spijesz 8)
                      poza tym za nimi nie trzeba sie uganiac one same sa chetne ja nie chce tu zaraz wyjśc na jakiegoś głupiego cwaniaka bo nie w tym rzecz ale... jak to mówia...

przy jednej dziurze najłowniejszy kot z głodu zdechnie
                      Ja nie mam sumienia - ale na takie zabawy jestem zbyt leniwy. Video meliora proboque, deteriora sequor
                      Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• MacGyver
                        Cenzor
                        • 2006
                        • 7043

To trochę inaczej jest, masz 20-24 lata, studiujesz i interesują Cię studentki, w wieku 20-24 lata, a potem, jak masz lat 28-30, to dalej w sferze Twoich zainteresowań pozostają takowe panny. Inna sprawa że te, którymi interesowałeś się na studiach, są już zazwyczaj zamężne, lub nawet po rozwodzie
                        Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• eternus
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 668

Ale jak masz 40-50 lat - to tez Cie interesuje te w wieku 20-24 (zapewne)
                          No i robi sie niezdrowa konkurencja - bo za duzy popyt. Poza tym, gdzie tu uczciwa konkurencja 8)
                          EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
                          "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
                          że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Przemoc
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 319

Zamieszczone przez muflon
                            ............. gitara żondzi ............
                            Zamieszczone przez yaro78
                            ............."Najlepiej" wyszło mi na gitarrrrę.....
                            O to fakt, kiedyś wiosło było najlepsze na licealistki. Pojechałem pod namiot w wieku 15 lat i zaobserwowałem jak działa sześciostrunowy afrodyzjak, koleś gitarzysta nie miał konkurencji.
                            W następne wakacje grałem już ja. :smile:
                            Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• Przemoc
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 319

Ale jak masz 40-50 lat - to tez Cie interesuje te w wieku 20-24 (zapewne)
                              No i robi sie niezdrowa konkurencja - bo za duzy popyt. Poza tym, gdzie tu uczciwa konkurencja 8)
                              W wieku 40-50 to i 5D nie zadziała i jedynka, skuteczny bedzie tylko czerwony, sportowy samochód. Zaczynam zbierać. :-P
                              Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• MacGyver
                                Cenzor
                                • 2006
                                • 7043

Ale jak masz 40-50 lat - to tez Cie interesuje te w wieku 20-24 (zapewne) ...
                                Nie wiem, do czterdziestki to mi jeszcze dychy brakuje ;-) A jeśli w owym czasie zmienie stan cywilny to być może nigdy się nie dowiem
                                Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...