O ja głupi... Miałem takie fajne aparaty, a nie przyszło mi to jakoś do głowy... Bredziłem coś o poezji, o Szymborskiej...
Podryw na....;)
Zwiń
X
-
-
nie przejmuj sie człowiek uczy sie całe zycie
30 to najelpszy wiek na rwanie takich 20-24 letnich studentek
stąd bogatszy o wiedze zdobytą w tym watku powinienes czym prędzej udać sie na niezwykle skuteczne łowy czego ci całym sercem życze 8)
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
Teraz to już po ptokach
- praca, rodzina, fora fotograficzne, alkoholizm... Jeszcze by mi tego brakowało, żeby uganiać się za gówniarami z aparatem
Komentarz
-
Hmmm... a ja myslaelm, ze do "rwania" 20-24 letnich studentek najlepszy wiek to... 20-24
Ale to pewnie dlatego, ze taka teorie kazdy naciaga na swoja korzysc 8)
Dlaczego?zmartwię Was chłopaki, ale z wywiadu wiem, żę w oczach kobiet fotografowie mają opinię dupków Wiadomo dlaczego...EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
To nie jest kwestia naciągania teorii, tylko kwestia doświadczenia, pewności siebie i trochę też kasy. Przekonasz się jak sam będziesz geriatykiem
Komentarz
-
jakby Cie taka "gówniara" dosiadła to szybko zapomniał bys co to wyrzuty sumienia, a alkoholizm to nawet lepiej... szybko je spijesz 8)
poza tym za nimi nie trzeba sie uganiac one same sa chetne
ja nie chce tu zaraz wyjśc na jakiegoś głupiego cwaniaka bo nie w tym rzecz ale... jak to mówia...
przy jednej dziurze najłowniejszy kot z głodu zdechnie
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
Komentarz
-
Ja nie mam sumieniajakby Cie taka "gówniara" dosiadła to szybko zapomniał bys co to wyrzuty sumienia, a alkoholizm to nawet lepiej... szybko je spijesz 8)
poza tym za nimi nie trzeba sie uganiac one same sa chetne
ja nie chce tu zaraz wyjśc na jakiegoś głupiego cwaniaka bo nie w tym rzecz ale... jak to mówia...
przy jednej dziurze najłowniejszy kot z głodu zdechnie
- ale na takie zabawy jestem zbyt leniwy. Video meliora proboque, deteriora sequor
Komentarz
-
To trochę inaczej jest, masz 20-24 lata, studiujesz i interesują Cię studentki, w wieku 20-24 lata, a potem, jak masz lat 28-30, to dalej w sferze Twoich zainteresowań pozostają takowe panny. Inna sprawa że te, którymi interesowałeś się na studiach, są już zazwyczaj zamężne, lub nawet po rozwodzie
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Ale jak masz 40-50 lat - to tez Cie interesuje te w wieku 20-24 (zapewne)
No i robi sie niezdrowa konkurencja - bo za duzy popyt. Poza tym, gdzie tu uczciwa konkurencja 8)EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
O to fakt, kiedyś wiosło było najlepsze na licealistki. Pojechałem pod namiot w wieku 15 lat i zaobserwowałem jak działa sześciostrunowy afrodyzjak, koleś gitarzysta nie miał konkurencji.
W następne wakacje grałem już ja. :smile:Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
W wieku 40-50 to i 5D nie zadziała i jedynka, skuteczny bedzie tylko czerwony, sportowy samochód. Zaczynam zbierać. :-PPozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
Komentarz