Podryw na....;)
Zwiń
X
-
Śmiejecie sie, ale zona Helmuta Newtona bo jego byla modelka, partnerka Jamesa Nachtweya byla naczelna pisma w ktorym publikowal swoje zdjecia, mysle ze Ci ludzie podrywali na szkla i foty raczej z koniecznosci nizli z samej checi rwania
po prostu na inne nie mieli czasu
swoja droga Skipper, znam tutaj forumowicza, ktory na slasku zrobil pare lat temu ten sam myk co Ty
tez mu calkiem niezle wyszlo
Komentarz
-
-
... zgada się WarsOn, zwłaszcze że w tym dniu jaka by nie była musi byś najpiękniejsza
:razz: i basta !!
a inne się nie liczą, przynajmniej w jej obecności
hihi
... a tak na marginesie to przez tę panią fotograf chciałbym być poderwany
( i nie pytajcie o motywy 8) ).
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Spojrzcie tylko na tego kolesia, ten ma gadane:
Do kogo takie teksty? Ano do: http://www.hot.jpg.pl/20539-oddam_sie_kazdemu_facetowiczaro 2007-01-20 13:12:14
Masz śliczną urodę i rysy twarzy. Jesteś piekną blondynką. Zdjęcie jest niewyrażne a tło do bani. Ale lekki makijaż odpowiednie tło i zabiegi fryzjerskie oraz profesjonalny sprzęt foto było by super. Zostawię swoje kontakty nr gg XXXXXXX, mail:[email protected] Jak chcesz to się ze mną skontaktuj bo masz zadadki na modelkę, podaj swoje wymiary i fotkę pełnej sylwetki. Pozdrawiam
Komentarz
-
własnie
widzisz Ty jednak dobrze kombinujesz
a te z kompa skasowałem 
wiesz.... ludzie w desperacji zdolni sa do róznych, najczesciej nieprzemyslanych czynówSpojrzcie tylko na tego kolesia, ten ma gadane:
Do kogo takie teksty? Ano do: http://www.hot.jpg.pl/20539-oddam_sie_kazdemu_facetowi
Ostatnio edytowany przez Skipper; 6441.
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
Podobno najlepszym kandydatem na męża jest autor zdjęć - tak twierdzą aktorki. Cała sztuka polega na tym, że dobry fotograf "więcej widzi" od reszty facetów, a już napewno jest wrażliwym osobnikiem. Ważne jest też to, że potrafi dostrzec "głęboko ukryty" urok kobiety. Dziewczyna zaproszona na sesję czuje się wyróżniona z tłumu.
Ja pracuję w sklepie kosmetycznym. Jak któraś klientka wpadnie mi w oko, to pokazuję plik zdjęć z dotychczasowych sesji. Jeszcze żadna mi nie odmówiła, choć jadę na pożyczonym sprzęcie. Problem w tym, że tylko jedna modelka okazała się interesująca na dłuższą znajomość.:sad:Komentarz
-
-
Ja pracuje w sklepie z ciuchami. Fajnie jest odpowiadać na pytania w stylu - Dobrze leży??
A co do patentu na fotografa to lat temu parę jak jeszcze ze zwykłą małpą biegałem po Łazienkach.
"Najlepiej"
wyszło mi na gitarrrrę. Ofiara podrywu jest teraz moją żoną
bez sensuKomentarz

Komentarz