@pank - na prawdę uważasz, że o wyrywaniu "na białą elkę" ktokolwiek pisze tutaj poważnie?
Podryw na....;)
Zwiń
X
-
Większość pewnie nie, ale nie w tym rzecz. Dla mnie najbardziej kuriozalne są teorie że jak ładna to głupia, że żeby utrzymać przy sobie ładną kobietę to trzeba mieć szmal i tym podobne wynikające chyba bardziej z frustracji że te ładne i inteligentne są poza zasięgiem i to raczej nie z powodu szczupłego portfela.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Kasa w związku jest ważna i naiwny jest ten, kto sądzi inaczej. Rozgarnięta a na dodatek ładna dziewczyna nie będzie sobie charytatywnie marnować życia z golcem. Oczywiście są wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułę. I wcale nie trzeba być rozpieszczonym synkiem bogatych rodziców, który jeździ BMW, które dostał od tatusia na osiemnastkę i ma 2k kieszonkowego. Tutaj liczy się raczej finansowa stabilność i niezależność. Własne mieszkanie - choćby kawalerka, stała praca i jesteś postrzegany zupełnie inaczej, niż gdybyś mieszkał z rodzicami i nie miał złamanego grosza.Komentarz
-
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
dobra, bede sobie robil beke...
umiejetnosc "robienia wrazenia", jest moja ulubiona przywara w spoleczenstwach katolickich...
kij, ze w chacie bieda i rodzina ledwo ciagnie, zeby kredyty posplacac - wypasiona komorka i nowe auto musi byc.
kij, ze firma nie ma kasy na inwestycje - szef musi kupic nowa fure, bo stara "nie da sie" pokazac u kontrahentow...
kij ze leb pusty... dyplom mgr jakiejs tam "wyzszej szkoly biznesu i marketingu" w Pypciach Dolnych musi byc...
niestety, wiekszosc dzisiejszych kobiet ma cos pod sufitem i potrafi zajrzec pod dekiel i zauwazyc pustke. a jesli nie... to szkoda na nie czasu
Komentarz
Komentarz