Podryw na....;)
Zwiń
X
-
-
Zenujace - czytajac Was wydaje sie, ze macie jakeis problemy emocjonalne - takie emoludki z Lkami na szyi zamiast cięć na skorze od zyletki. Trzeba miec opdpowiednie podejscie.... a jak chcecie podupcyc - to wystarczy isc gdzies na jakas "dyskoteke" zasunac 200zlotowka na blat stolu i gotowe :P

El_Chueco - ja myślałam, że tu już w ogóle nie ma poważnych ludzi, a proszę - jeden się znalazł! Brawo! Trzeba z całych sił walczyc z rują i porubstwem!!! Nie ustawać!

Komentarz
-
Komentarz
-
Nie zrozumiałem, przecież jesteś kobietą. Nie mam nic przeciwko związkom homoseksualnym. Poza tym kolejna wypowiedź kobiety gdzie chce zaimponować. Wystarczyło przeliczyć i odpowiedzieć na pytanie. Nie każdy musi wiedzieć, że w lustrzankach zoom jest liczony w ogniskowej.Komentarz
-
Komentarz
-
Oj Kucza! Dowcip, który trzeba tłumaczyć, nie jest już dowcipem.
Opowiem Ci w zamian prawdziwą historię:
Byłam kiedyś na rejsie pełnomorskim, jako jedyna dziewczyna wśród dziwięciu chłopa. Po pięciodniowym żeglowaniu non-stop mieliśmy rano wejść do portu w Gdyni. Siedzimy sobie na nocnej wachcie, wypatrujemy latarni na Helu, a jeden z kumpli zagaja rozmarzonym głosem:
- Ech, podeszlibysmy rano po Sopot, cuma do molo "nabiegowo", a tam takie laseczki się przechadzają... Zarwalibyśmy 10 sztuk.. po jednej na łebka, co chłopaki?
- To ja biorę dwie, za Ewę - zatarł ręce kapitan.
Ja też nie, ale jakby tak w praktyce, to mój najdroższy mąż by pewnie miałNie mam nic przeciwko związkom homoseksualnym.
Kucza! jak Cię lubię - tak mi ręce opadają!Poza tym kolejna wypowiedź kobiety gdzie chce zaimponować.
Żartujesz? To się da przeliczyć????Wystarczyło przeliczyć i odpowiedzieć na pytanie. Nie każdy musi wiedzieć, że w lustrzankach zoom jest liczony w ogniskowej.

Komentarz
-
To nie takie proste. Jak ktoś o zooma lufy pyta to trzeba się nakombinować by na jego poziomie odpowiedzieć.
Bo jak szczerze odpowiem że to kremowe, 1.5kg, wielkie bydlę za 6tys zł (70-200 2.8 IS L) ma zooma tylko 3x to znajomi tylko z niedowierzaniem kręcą głową (a to że sami potrafią tyle na byle felgi do autka wydać to już każdy rozumie
).
Tak więc to nie takie proste 'przeliczyć' - ja stosuję dodatkowo trick przeliczania 'zbliżenia' i naginam obliczając to do 28mm a nie 35mm
. I tu 70-200 ma już "zoom 10x" i wtedy każdy rozumie
.
Komentarz
-
-
Ostatnio edytowany przez terminator; 12947.__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
-
Komentarz
-
oj nie aż tak spore bo jak juz ktos(a raczej któraś) będzie coś wiedziła o takich obiektywach to jej zoom nie będzie potrzebny a jak zapyta taka co jej to nie interesuje to możńa powiedziec że dużo... albo ze zoom się nie liczy tylko wielkość
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
Komentarz