Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink: -
ALKOHOL jest bardziej niebezpieczny niż myślisz..!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30DKomentarz
-
"Ale to juz było..."
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Dla miłośników aktu i glamura.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Te modelki coraz chudsze...Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Nawet ideały u mistrza Rubensa dalekie były od kuli
, a ten kalendarz... chyba sobie taki sprawię na przyszły rok
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Nie bądź taki pruderyjny... :-P ... Idealnym kształtem są dwie kule zlokalizowane na kobiecym ciele
http://delicje.blox.pl/2011/05/KSZTALT-IDEALNY.html
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
W pewnym momencie większą wartością stają się półkule (mózgowe)...nie tylko u kobiet zresztą, ale skoro o nich mowa: ponoć nie dyskutuje się o gustach i biustach... Idealnym kształtem są dwie kule zlokalizowane na kobiecym ciele
http://delicje.blox.pl/2011/05/KSZTALT-IDEALNY.html
Jestę fotografę
-
Gdzieś tu na Canon Boardzie przerabialiśmy już taki wątek o zdjęciach wykonywanych rentgenem.
Śmiech zamiera na ustach gdy się wie że to zwłoki a fotograf ma tylko trzy godziny na wykonanie zdjęć (od chwili dostarczenia) bo potem ciało tężeje i nie można go już ustawiać.
Jeżeli ktoś ma miejszą sklerozę niż ja to niech przypomni ten wątek.Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
Jestę fotografę
Komentarz