modelki poszukiwane

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Nie mniej Karotka ma podstawy do zadowolenia podobnie jak Diverse:grin:
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• grzegorzki
      Początki nałogu
      • 2009
      • 369

Zamieszczone przez tombas
      czytasz ze zrozumieniem?
      Przepraszam, ale to nie ja odpowiadam na teksty, ktore nie zostaly napisane. Cytat i moj komentarz wyraziscie dotycza Em-Esa, ktoryz to w watku Goomexa poszukujacego modelek straszy publike ze opisze "dumnych posiadaczy lustrzanek myślących", czyli tak jakby i siebie. Natomiast Goomex wyraznie zaznaczyl ze chodzi mu o modelki i to na gwalt. :cool:
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Zamieszczone przez Sergiusz
      Wiek modelki nie jest aż taki istotny. Ja pisałem o wadze, która ma większe znaczenie niż wiek. Skoro sobie dodałeś lat to i pewnie z parę centymetrów? W sumie jak płynne...
      Goomexowi wsio ryba ile ma lat i ile kilo byle sie rozebrala do kalendarza.
      Ostatnio edytowany przez grzegorzki; 25197. Powód: Automerged Doublepost
      6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
      Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Komentarz

• Jago
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1503

chodzi mu o modelki i to na gwalt.
        Może mieć problem z chętnymi

wsio ryba ile ma lat i ile kilo byle sie rozebrala do kalendarza
        Puszyste też może być piękne ;-)
        C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Komentarz

• GoomeX
          Początki nałogu
          • 2007
          • 338

grzegorzki dzięki za pomoc, bo dyskusja faktycznie powędrowała w troszkę nie tą stronę. Fakty jest faktem, że znaczenia większego nie ma czy modelka jest full-pro czy kompletna amatorka, byle była. No i może, żeby nie ważyła 100kg ;-) Akurat w tej konkretnej sytuacji nie chodzi o 'puszystą' sesję.
          Panowie z Poznania - jeśli takowi tu bywają - nie macie jakiś zaufanych, sprawdzonych koleżanek (lub zwyczajnie namiarów), które by się na sesję kalendarzową pisały... ?!
          Kalendarzowe szczegóły /finansowe, terminowe, etc/ znać będę w najbliższy weekend. Od przyszłego tygodnia zabieram się za realizację, jeśli do tego czasu nic się nie zmieni, zacznę od maxmodels. Później poznańskie agencje.

Komentarz

• Em Es
            Zablokowany
            • 2011
            • 394

Zamieszczone przez Sergiusz
            Wiek modelki nie jest aż taki istotny. Ja pisałem o wadze, która ma większe znaczenie niż wiek. Skoro sobie dodałeś lat to i pewnie z parę centymetrów? W sumie jak płynne...
            prawdę mówiąc nie widzę w profilu fotografa na MM wymiarów
            to co miałem sobie dodać w cm ? albo raczej - jak chyba telepatycznie

Komentarz

• monart
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 27

na mm jest mnóstwo fajnych dziewczyn które zapozują chętnie za $. Napisz ogłoszenie na forum !
              Trójmiasto - studio do wynajęcia.

Komentarz

• Jago
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 1503

No to jednego tutaj sczyści
                C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Komentarz

• Em Es
                  Zablokowany
                  • 2011
                  • 394

są także fajne dziewczyny które zapozują za free - tylko najpierw trzeba je zachwycić własnym PF

Komentarz

• RadekM77
                    • 2010
                    • 11

A premium cinematic portfolio and creative studio for photography, visual storytelling, and design art.

może tu ktoś Ci pomoże

Komentarz

• pe.en.de
                      Początki nałogu
                      • 2009
                      • 321

Są na maxmodels modelki zdolne, tylko że nie wiem czy dostatecznie dużo czasu upłynęło abym nie dostał opr-u znów za pokazywanie modelek zbyt młodych.
                      W zeszłym roku miała 16 lat ( zresztą koleżanka z forum - canon board - napewno jest fotografem lepszym niż ja) http://www.maxmodels.pl/wzwplxdd.html
                      Pamietacie burzę dyskusyjną na tym że za młoda?

A dzisiaj jak ? Dalej ktoś uważa że musi czekać do 20-stki?

No dobra - moja córka, zresztą jedna z wielu, wszstkie były modelkami o podobnych parametrach.

( żade ze zdjęć nie jest moje)

Ale uprzedzam jej podpis to nie żarty
                      Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Komentarz

• Em Es
                        Zablokowany
                        • 2011
                        • 394

oczywiście że nie musi , szkoda czasu - jej i fotografujących
                        wcześniej nawet zaczynają i nie widzę w tym problemu - wystarczy że dziewczyna jest odpowiednio mądra i na pewno da sobie radę (goniąc przy okazji leszczy chcących nie wiadomo czego a nic sobą nie reprezentujących - pełno ich na MM)

...podpis w profilu ma jak dla mnie bardzo dobry

Komentarz

Pracuję...