modelki poszukiwane

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GoomeX
    Początki nałogu
    • 2007
    • 338

modelki poszukiwane

Koleżanki i Koledzy,

piszę z prośbą, poszukuję modelek początkujących-zaawansowanych (wszystko jedno) do wykonania kalendarza na nadchodzący rok. Zdjęcia w bieliźnie, bikini, rozbierane. Czy znacie kogoś (portal, agencje) lub osoby prywatne warte polecenia?
    Jeśli temat wrzuciłem w nie ten dział, uprzejmie proszę o przeniesienie.
    Pozdrawiam
  • wiktor2323
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1290

Osobiście polecam szukać np na maxmodels/ myport bo tutaj to raczej marnie będzie
    Facebook

Komentarz

• Sergiusz
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2708

Ja się zgłaszam. Nagość zakryta i bielizna.:smile: Jakie są stawki?
      Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• jacek_73
        Pełne uzależnienie
        • 2010
        • 2587

A te rozbierane to plener czy w studio? Bo jak plener to ja przeziębiony jestem

A poważniej to poszukaj sobie np. tutaj: http://www.foto-modelki.net/index.php (płatne smsami).
        Jestę fotografę
        miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• Sergiusz
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2708

Ja tam mogę i w plenerze.:smile: A tak na poważnie to ostatnio dałem ogłoszenie na modelki24.pl Nie trzeba się rejestrować i można dać bezpłatnie jedno ogłoszenie dziennie. Zgłosiło się sporo chętnych.

Komentarz

• GoomeX
            Początki nałogu
            • 2007
            • 338

Dziękuję Wam za zaangażowanie i pomoc. Mam jeszcze 2 sprawy; jak wygląda zdobycie namiarów na http://www.maxmodels.pl/ na modelki (po rejestracji, czy wyświetlają się publicznie, czy coś trzeba opłacać?). Druga sprawa, czy znacie studio fotograficzne w Poznaniu godne polecenia?! Pozdrawiam

Komentarz

• najeli
              Uzależniony
              • 2008
              • 992

Maxmodels jest bezpłatne, jest system PW, którym można się skomunikować, niektóre dziewczyny podają telefony.

Swoją drogą ta strona pod względem technicznym jest beznadziejna, ale to już moje zboczenie zawodowe ;-)
              www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
              C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• tombas
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2194

troche późno się za to bierzesz, o tej porze to juz powinien byc w dystrybucji/sprzedaży a nie na etapie szukania modelek:-P
                Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
                (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

Zamieszczone przez GoomeX
                  piszę z prośbą, poszukuję modelek początkujących-zaawansowanych (wszystko jedno) do wykonania kalendarza na nadchodzący rok.
                  Chyba na 2013 rok. Bo na 2012 to zdążysz zrobić tylko z już gotowych fotek - poszukaj na stockach, w agencjach foto i reklamowych itp.

Jeśli temat wrzuciłem w nie ten dział, uprzejmie proszę o przeniesienie.
                  Raczej wrzuciłeś wręcz nie na to forum. Z maxmodels trzeba bardzo uważać, temat rzeka, ale grunt że od ręki (czyli w ciągu miesiąca) kilku-kilkunastu modelek z których będziesz zadowolony to tam raczej nie znajdziesz, a znajdziesz kilkadziesiąt z których nie będziesz zadowolony (poczynając od urwanego kontaktu/niepojawiania się na sesji po zero inwencji i mimiki). Chyba że dużo zapłacisz, ale wtedy to już łatwiej zaangażować jedną, dwie agencje modelek (uważać na "banki twarzy") - cenowo wyjdzie na to samo, tylko jakościowo lepiej.

Generalnie jeśli chciałbyś bazować na maxmodels, modelkom płacąc nic albo niewiele albo za zdjęcia i znaleźć kilkanaście ogarniętych, w miarę ładnych modelek do kalendarza na 2012 rok to musiałbyś zacząć w styczniu 2011.

Ale oczywiście możesz spróbować i teraz - a nuż się uda, albo będzie byle jak, byle było, kto wie. Powodzenia.

Komentarz

• Sergiusz
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2708

Na maxmodels z samym znalezieniem będzie problem ponieważ większość modelek podaje o sobie nieprawdziwe dane za aprobatą samego portalu. I nie mam tu na myśli takich drobiazgów jak to, że Rzeszów nie leży w mazowieckim bo o tym nie każda modelka musi wiedzieć ale taki drobiazg jak waga modelki. Wpisując w wyszukiwarkę Modelka waga 100kg ( wybierając odpowiednie rubryki) znajdujemy...140 podstron z modelkami na każdej po sześć modelek. Tylko znaleźć tam o wybranej wadze jest trudno. Za to jest cała masa innych o połowę lżejszych. Pewnie fajnie „dla jaj” wpisać 100kg ale na pewno nie dla osoby szukającej tych szczupłych. Szanujący się portal nie powinien sobie na to pozwalać.

Komentarz

• Em Es
                      Zablokowany
                      • 2011
                      • 394

taki sam cyrk jak z modelkami jest na MM z fotopstrykaczami... wiele historii mógłbym opisać o dumnych posiadaczach lustrzanek myślących że modelki mają obowiązek padać na kolana po obejrzeniu ich gniotów i skakać do góry z radości że w ogóle mogą stanąć przed obiektywem...
                      Ostatnio edytowany przez Em Es; 42017.

Komentarz

• tombas
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 2194

Zamieszczone przez Em Es
                        taki sam cyrk jak z modelkami jest na MM z fotopstrykaczami... wiele historii mógłbym opisać o dumnych posiadaczach lustrzanek
                        i to pisze ktos kto podaje wiek 77 lat jak na takiego dziadka (z całym szcunkiem dla wieku ) to nieźle sobie radzsz z nowoczesnymi technologiami
                        (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• Em Es
                          Zablokowany
                          • 2011
                          • 394

szczerze to średnio sobie radzę dopiero się uczę PSa i oceniam że umiem 5% tego co chciałbym umieć wiek na MM - nie widzę potrzeby ujawniania prawdziwego podobnie nazwiska , telefonu itd

Komentarz

• grzegorzki
                            Początki nałogu
                            • 2009
                            • 369

Zamieszczone przez Em Es
                            taki sam cyrk jak z modelkami jest na MM z fotopstrykaczami... wiele historii mógłbym opisać o dumnych posiadaczach lustrzanek myślących że modelki mają obowiązek padać na kolana po obejrzeniu ich gniotów i skakać do góry z radości że w ogóle mogą stanąć przed obiektywem...
                            Przepraszam, ale o co chodzi ?
                            Kolega szuka modelek, a nie 77-letnich fotopstrykaczy.
                            6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
                            Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Komentarz

• tombas
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 2194

Zamieszczone przez grzegorzki
                              Przepraszam, ale o co chodzi ?
                              Kolega szuka modelek, a nie 77-letnich fotopstrykaczy.
                              czytasz ze zrozumieniem?
                              jesli nie to wyjasniam moje intencje: jak mozna mieć pretensje do modelek, że nie podaja prawdziwych info na swój temat skoro samemu (czytaj: "my fotografowie") robimy tak samo, a juz szczytem jest obsmiewanie innych fotgrafów ("że jest z nimi cyrk") jak "cyrk" z danymi robi osoba która to napisała.
                              Ostatnio edytowany przez tombas; 6231.

Komentarz

Pracuję...