widzisz - nic nie wiesz ale się wymądrzasz
a wystarczyłoby się chwilę zastanowić
mój wiek jest tam całkowicie nieistotny - a pisałem o leszczach uważających się za guru - pełno ich tam i jest z nimi cyrk - zapewne nie masz kobiety która jest modelką i nic ci o tym nie wiadomo - mi wiadomo
jak macie ochotę to możecie podawać nawet nr pesel i nr buta w sieci - ja nie muszę
modelki poszukiwane
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
radzić sobie możesz , także uzywać wykrzykników (nie robi to na mnie wrażenia) - ja mogę napisać vice versa
...a na temat mojego wieku (zupełnie nieistotnego na MM) i moich intencji nie wiesz kompletnie nic
Komentarz
-
"karteczkę" już dostałes
brnij dalej w tym stylu, a pewnie szybko, i bez zalu sie rozstaniemy
zadałem sobie trud i poczytałem Twoje odpowiedzi na MM do ludzi którzy nie pieją z zachwytu nad Twoimi "pracami" poznałem Twój poziom wypowiedzi
brrrrrr.... koniec tematu
Ostatnio edytowany przez tombas; 6231.Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Inne pola do wyboru też dla jaj, albo ze zwykłej nieufności wypisane od czapy.Na maxmodels z samym znalezieniem będzie problem ponieważ większość modelek podaje o sobie nieprawdziwe dane za aprobatą samego portalu. I nie mam tu na myśli takich drobiazgów jak to, że Rzeszów nie leży w mazowieckim bo o tym nie każda modelka musi wiedzieć ale taki drobiazg jak waga modelki. Wpisując w wyszukiwarkę Modelka waga 100kg ( wybierając odpowiednie rubryki) znajdujemy...140 podstron z modelkami na każdej po sześć modelek. Tylko znaleźć tam o wybranej wadze jest trudno. Za to jest cała masa innych o połowę lżejszych. Pewnie fajnie „dla jaj” wpisać 100kg ale na pewno nie dla osoby szukającej tych szczupłych. Szanujący się portal nie powinien sobie na to pozwalać.
Tyle że MM to zdecydowanie nie jest szanujący się portal, a już tym bardziej po wykupieniu przez interię. Ma generować ruch i zyski z reklam, i spełnia to zadanie. Dlatego żadnej ostrzejszej kontroli, selekcji itp tam nigdy nie będzie. A portale, które takową selekcję mają muszą albo mieć wypracowaną renomę (np wspierane przez duże agencje), albo mieć świadomość, że dużego ruchu to one nigdy mieć nie będą i są swoistą konkurencją dla pojedynczych agencji i banków twarzy.Komentarz
-
Wpisując jedną nieprawdziwą frazę podważasz prawdziwość innych w tym zdjęć. Jednym słowem nie budujesz zaufania, wiarygodności a wręcz przeciwnie.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
poszukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek
modelka ma tyle lat na ile wygląda a bajeczki o aktach załatwia się w inny legalny sposób (lub bierze się starsze modelki)
niczego nie podważam - nikt z oglądających profil na MM nie ma przed sobą mojej metryki urodzenia + nie jest jasnowidzem - powtórzę - mój wiek w rubryczce jest całkowicie nieistotny...Komentarz
-
Komentarz
-
Na tym portalu każdy może być modelką czy fotografem. Wystarczy, że wpisze właściwe i nie pomyli. Co do generowania ruchu to mam wątpliwości. Jak się reklamodawcy zorientują, że ich target to 77 letni fotografowie i puszyste modelki to przeniosą się w inne miejsce.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Nie to jest ważne, tylko ilość odsłon i jak wysoko plasuje ją np. taka Alexa :smile: A im więcej błyskotliwych wypowiedzi tym więcej błyskotliwych userów i jakość sie to napędza...ale polecać komuś
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
pokażesz mi poważną agencję modelek podającą ich wiek ?
co do innych danych - też byś się zdziwił - centymetry i w najlepszych agencjach bywają "płynne" - oczywiście w minimalnym zakresie ale jednakKomentarz
-
Wiek modelki nie jest aż taki istotny. Ja pisałem o wadze, która ma większe znaczenie niż wiek. Skoro sobie dodałeś lat to i pewnie z parę centymetrów? W sumie jak płynne...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Nie od dzisiaj wiadomo, że wiek kobiety jest czymś o czym nie lubią one z nami dyskutować :wink:pokażesz mi poważną agencję modelek podającą ich wiek ?
Po pierwsze.....centymetry i w najlepszych agencjach bywają "płynne" - oczywiście w minimalnym zakresie ale jednak
Waga ciała u kobiety nie jest stała, więc nawet najlepsza modelka (mimo super diety i dbania o własne ciałko) nie jest w stanie utrzymać non stop tej samej wagi. Wystarczy, że zbliża się miesiączka a organizm samoistnie zaczyna gromadzić płyny przed ich późniejszy wydaleniem. Z tego też powodu kobieta może przybrać na wadze (w skrajnych przypadkach jest to nawet 2-3 kg połączone z opuchlizną np nóg).
Po drugie.....
Waga ciała kobiety (oprócz jej wieku) jest chyba najmniej przyjemnym tematem poruszanym przez nie w rozmowach z nami (nie tylko na forum publicznym). Więc wróciliśmy do:
Nie znajdziecie......jest to jedna z kilku tajemnic jakie kobiety wolą zachować dla siebie. Zasyłam moc całusów.....dla pań oczywiścieposzukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek
Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
z polskich np. gaga podaje wiek
a co do wagi to powazne agencje (swiatowe) sa naprawde bardzo rygorystyczneKomentarz
-
Jako jedna z nielicznych....ciekawy jestem co by jej powiedział Boguś Lindaz polskich np. gaga podaje wiek
... http://www.youtube.com/watch?v=UrJld4rGOlc
Zgadza się - nie tylko te wagi są rygorystyczne. Nie mniej rygorystyczne są wagi ważące sportowców, np pięściarzy przed pojedynkami bokserskimi, kierowców F1. Każdy chce zachować odpowiednią wagę dla siebie - nie tylko modelkia co do wagi to powazne agencje (swiatowe) sa naprawde bardzo rygorystyczne
Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
Komentarz