Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
-
Komentarz
-
W Szczecinie nie dość że kosztowało 100zł, to jeszcze kurs ważny jest przez 2 lata. Potem, podobno automatycznie, jeżeli nie będzie skarg przechodzi na bezterminowy. Podobno.
Fakt, że dostaliśmy świstek z państwową pieczątką ośrodka szkolenia i zalaminowany identyfikator ze zdjęciem. Wiadomo - bardziej profi.
Ostatnio edytowany przez swiderski; 4600.350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
Komentarz
-
Kurs w Łodzi
Witam!
9 marca 2009 r. rusza w Łodzi kurs dla fotografów (i kamerzystów). Informacja na http://www.archidiecezja.lodz.pl.5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8Komentarz
-
Komentarz
-
Nic Ci nie powiedza - pisale juz wczesniej strone badz dwie , 9 marca na 18 w kurii zapisy i 19 zaczyna sie szkolenie , ma trwac przed 3 dni i nic wiecej nie wiem.no comment...Komentarz
-
Pozdrawiam jesli ktoś jst chetny lub chetna na kurs w tarnowie ja wybieram sie samochodem, jesli zbierze sie grupka 4 chętnych jestem z okolic Nowego SączaFOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIEKomentarz
-
Trzeba wpisać 5 znaków, więc wpisuję nawet trochę więcejZamieszczone przez www.digart.plWitam,
Jest to informacja dla osób, które chciały by zrobić kurs fotografowania w kościele i są z okolic Śląska. Pomyślałem, że warto o tym poinformować...
Kurs dla fotografów odbywa sie w Katowicach w dniach 10-11 marzec w godzinach od 16:30 do 18:00
Aula wydziału teologicznego Uniwersytet Śląski ul.Jordana 18
W sumie warto taki papier mieć... Kurs jest bezpłatny, ale będzie jakaś zbiórka pieniędzy na jakiś cel
Pozdrawiam!
Komentarz
-
28 marca 2009 roku w Sianowie koło Koszalina odbędzie się kurs dla fotografów i kamerzystów
ul. Kościelna 1, godz 10.00
- koszt 70 złotych
- rekomendacja od proboszcza
- zdjęcie legitymacyjne
tel. 094 343 87 18Komentarz
-
Hahaha rekomendacja od proboszcza , czyli jednak podejscie kosciola gdzieniegdzie jest zalosne...no comment...Komentarz
-
Czy te legitymacje w całym kraju są inne??
Bo jak się dowiadywałem w Warszawie nie potrzeba zdjęć..Komentarz
-
Komentarz
Komentarz