Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Komentarz
-
Odp: Kursy liturgiczne
Bo lubię robić zdjęcia w kościele. A nie lubię jak ktoś nie ma nic do powiedzenia na zadany temat a się wtrąca i mądruje!Komentarz
-
Może pomyśl - pisałeś o kursach w Katowicach, podałam pełne namiary i sobie zażartowałam o google to się napuszyłeś jak paw.
Nie czaruj o robieniu zdjęć w kościele tak sobie bo na takie fotki każdy proboszcz pozwala, czepiają się podczas ślubów.
Komu chcesz oczy mydlić, i jeszcze wystarczy wejść na twój link w podpisie
Nie bój się nie jestem z U.S.
Komentarz
-
Ta a w stopce:
ja tam widzę ślubniaczki :-)c 5dmII+ c 50d + s 50mm 1.4 + c 70-200 4 L + c 24 2.8 + kilka lampek i statywik
OGORZAŁY TomaszStudio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!Komentarz
-
11-12 marzec Katowice, gdyby ktoś był chętny ; )Zapraszam do zapoznania się z portfolio. http://www.wspanialachwila.plKomentarz
-
-
Kursy i Warsztaty
Ja natomiast szukam w WWA i najbliższy termin to Listopad
Gdyy w KRA było to 1dniowe spotkanie to pewnie bym sobie dojechał, ale płacenie dodatkowo za nocleg to bezsensKomentarz
-
czy to nie jest termin 24-25 czerwiec dla krakowa ? bo znalazlem taki termin na jednej stronie ale mi sie zapodziala i teraz ni huhu nie moge jej znalezc...Komentarz
-
Nie pamiętam strony, ale to adres do zgłoszenia: [email protected]
"KURS FOTOGRAFÓW I OPERATORÓW KAMER " (24-25 czerwca) w Krakowie6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki IIKomentarz
-
Ktoś wie gdzie sie zgłosic na kurs w zachodniopomorskim ? W kurii szczecińsko-kamieńskiej uzyskalem tylko adres email na ktory mam pisac w tej sprawie i cisza :/
--- Kolejny post ---
Ktoś wie gdzie sie zgłosic na kurs w zachodniopomorskim ? W kurii szczecińsko-kamieńskiej uzyskalem tylko adres email na ktory mam pisac w tej sprawie i cisza :/Komentarz
-
Zazwyczaj tak jest, że jest wyznaczona przez kurię osoba, która się zajmuje organizacją kursów. Niestety są to też osoby w starszym wieku, które chyba nie są zbyt często przy kompie. Sugerowałby jeszcze chwilkę poczekać i jeśli dalej będzie cisza to zadzwonić do kurii. W warmińsko-mazurskiej po wysłaniu maila do takiej osoby, otrzymuje się dokumenty do zapoznania się i przygotowania do "egzaminu". Trzeba też wysłać podanie ze zdjęciem. Egzamin to tylko formalność, gdzie właściwie nie ma formy odpytywania czy sprawdzania. Taka pogawędka, na luzie.Komentarz
-
podbijam. Ma ktoś jakieś info? Kielce ewentualnie Radom?
Szukałem info na necie ale przecież coś znaleźć to po prostu jak igły w sianie.6d | 5d mk2 | S35/1.4A | C85 1.8 | Z18 2.8 Fish | Metz 52 | YN 685Komentarz
Komentarz