Kursy liturgiczne

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomekcm
    Dopiero zaczyna
    • 2010
    • 28

Odp: Kursy liturgiczne

Zamieszczone przez iza73
    Chcesz robić biznes na foto ślubnym a nie chce ci się poszukać w google i zadzwonić. Może jeszcze ci klientów nadać ?!
    A Kto Ci powiedział, że chce robić jakiś biznes??? Google?? Daruj sobie takie odpowiedzi!!!!!

Komentarz

• iza73
      Bywalec
      • 2010
      • 222

Zamieszczone przez tomekcm
      A Kto Ci powiedział, że chce robić jakiś biznes??? Google?? Daruj sobie takie odpowiedzi!!!!!
      To po co ci zezwolenie na fotografowanie w kościele
      Nie lubie leni którym nie chce się poszukać a chcą mieć wszystko podane na tacy.

Komentarz

• tomekcm
        Dopiero zaczyna
        • 2010
        • 28

Zamieszczone przez iza73
        To po co ci zezwolenie na fotografowanie w kościele
        Nie lubie leni którym nie chce się poszukać a chcą mieć wszystko podane na tacy.
        Bo lubię robić zdjęcia w kościele. A nie lubię jak ktoś nie ma nic do powiedzenia na zadany temat a się wtrąca i mądruje!

Komentarz

• iza73
          Bywalec
          • 2010
          • 222

Może pomyśl - pisałeś o kursach w Katowicach, podałam pełne namiary i sobie zażartowałam o google to się napuszyłeś jak paw.
          Nie czaruj o robieniu zdjęć w kościele tak sobie bo na takie fotki każdy proboszcz pozwala, czepiają się podczas ślubów.
          Komu chcesz oczy mydlić, i jeszcze wystarczy wejść na twój link w podpisie
          Nie bój się nie jestem z U.S.

Komentarz

• Veox
            Bywalec
            • 2012
            • 116

Zamieszczone przez tomekcm
            Bo lubię robić zdjęcia w kościele. A nie lubię jak ktoś nie ma nic do powiedzenia na zadany temat a się wtrąca i mądruje!
            Ta a w stopce:

c 5dmII+ c 50d + s 50mm 1.4 + c 70-200 4 L + c 24 2.8 + kilka lampek i statywik
            OGORZAŁY Tomasz
            ja tam widzę ślubniaczki :-)
            Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!

Komentarz

• tomekcm
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 28

Zamieszczone przez Veox
              Ta a w stopce:

ja tam widzę ślubniaczki :-)
              Nie dla kasy... to znajomi A tak po za tym to dzieki za reklame bloga. Duzo wejsc z canonboard
              Ostatnio edytowany przez tomekcm; 37689.

Komentarz

• doradzia
                • 2011
                • 7

11-12 marzec Katowice, gdyby ktoś był chętny ; )
                Zapraszam do zapoznania się z portfolio. http://www.wspanialachwila.pl

Komentarz

• jinks
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2178

Ktoś się orientuje, czy obecnie będą prowadzone jakieś kursy w woj. świętokrzyskim, ew. małopolskim? W Kielcach już był, do diecezji sandomierskiej nie mogę się dodzwonić, termin w KRK mi niestety nie odpowiada

Ktoś coś wie...?
                  Miłego dnia
                  moja www

Komentarz

• p0lish
                    Początki nałogu
                    • 2011
                    • 366

Zamieszczone przez jinks
                    Ktoś się orientuje, czy obecnie będą prowadzone jakieś kursy w woj. świętokrzyskim, ew. małopolskim? W Kielcach już był, do diecezji sandomierskiej nie mogę się dodzwonić, termin w KRK mi niestety nie odpowiada

Ktoś coś wie...?
                    Kursy i Warsztaty

Ja natomiast szukam w WWA i najbliższy termin to Listopad
                    Gdyy w KRA było to 1dniowe spotkanie to pewnie bym sobie dojechał, ale płacenie dodatkowo za nocleg to bezsens
                    Blog

Komentarz

• foksu
                      • 2013
                      • 3

Zamieszczone przez jinks

Ktoś coś wie...?
                      czy to nie jest termin 24-25 czerwiec dla krakowa ? bo znalazlem taki termin na jednej stronie ale mi sie zapodziala i teraz ni huhu nie moge jej znalezc...

Komentarz

• tlustyx
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 1304

Zamieszczone przez foksu
                        czy to nie jest termin 24-25 czerwiec dla krakowa ? bo znalazlem taki termin na jednej stronie ale mi sie zapodziala i teraz ni huhu nie moge jej znalezc...
                        Nie pamiętam strony, ale to adres do zgłoszenia: [email protected]
                        "KURS FOTOGRAFÓW I OPERATORÓW KAMER " (24-25 czerwca) w Krakowie
                        6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
                        Moje fotki Moje fotki II

Komentarz

• karp29
                          Dopiero zaczyna
                          • 2013
                          • 43

Ktoś wie gdzie sie zgłosic na kurs w zachodniopomorskim ? W kurii szczecińsko-kamieńskiej uzyskalem tylko adres email na ktory mam pisac w tej sprawie i cisza :/

--- Kolejny post ---

Ktoś wie gdzie sie zgłosic na kurs w zachodniopomorskim ? W kurii szczecińsko-kamieńskiej uzyskalem tylko adres email na ktory mam pisac w tej sprawie i cisza :/

Komentarz

• darekPolsztyn
                            Coś już napisał
                            • 2008
                            • 59

Zazwyczaj tak jest, że jest wyznaczona przez kurię osoba, która się zajmuje organizacją kursów. Niestety są to też osoby w starszym wieku, które chyba nie są zbyt często przy kompie. Sugerowałby jeszcze chwilkę poczekać i jeśli dalej będzie cisza to zadzwonić do kurii. W warmińsko-mazurskiej po wysłaniu maila do takiej osoby, otrzymuje się dokumenty do zapoznania się i przygotowania do "egzaminu". Trzeba też wysłać podanie ze zdjęciem. Egzamin to tylko formalność, gdzie właściwie nie ma formy odpytywania czy sprawdzania. Taka pogawędka, na luzie.

Komentarz

• karp29
                              Dopiero zaczyna
                              • 2013
                              • 43

dzieki, poczekam ..., a potem bede walił drzwiami i oknami

--- Kolejny post ---

dzieki, poczekam ..., a potem bede walił drzwiami i oknami

Komentarz

• faraon20
                                Coś już napisał
                                • 2014
                                • 75

Zamieszczone przez jinks

Ktoś coś wie...?
                                podbijam. Ma ktoś jakieś info? Kielce ewentualnie Radom?
                                Szukałem info na necie ale przecież coś znaleźć to po prostu jak igły w sianie.
                                6d | 5d mk2 | S35/1.4A | C85 1.8 | Z18 2.8 Fish | Metz 52 | YN 685

Komentarz

Pracuję...