Kursy liturgiczne

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • root
    Bywalec
    • 2006
    • 146

dla zainteresowanych z rzeszowa i okolic (chyba, że ktoś z dalszej okolicy jest chętny - zapraszamy :)) kurs odbędzie się na początku marca br. w instytucie JPII.

zapisy przyjmowane są pod numerem tel. (17) 852-89-88 w. 10

koszt i dokładniejszą datę podam prawdopodobnie w poniedziałek.
    :}

Komentarz

• robgr85
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1719

Zamieszczone przez Tezet-gdynia
      rob, nie pytales moze dyskretnie o szacowany koszt?
      niet, bez wzgledu na koszt udam się na najbliższy kurs... jakby było faktycznie dużo za dużo to możemy się we dwójkę zebrać i wyskoczyć przy wszystkich z zapytaniem skąd ta cena bo nasz kolega z (trzeba by wybrać jakieś inne województwo) robił miesiąc prędzej za kwotę o xx zł niższą

Pozdr.

P.S. Najlepiej napisz do nich maila z zapytaniem, będą wiedzieć że już 2 osoby są zainteresowane i może trochę przyspieszą...
      Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• iblip
        Coś już napisał
        • 2007
        • 59

W lutym jest kurs w Tarnowie:
        "...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek

Komentarz

• mk307
          Początki nałogu
          • 2007
          • 277

A ktoś słyszał kiedy będą takowe we Wrocławiu i jakie mogą być przypuszczalne koszty bo różne mity krążą. Walczę z Księdzem o informacje on spycha do Pani Irenki pani Irenka odsyła do księdza i tak proszę za tydzień w przyszłym miesiącu itp ...
          Ostatnio edytowany przez mk307; 11472.
          Canon FF i słoików kilka

Komentarz

• aneko

Podobno kursy dla Łodziaków będą w Porszewicach 20 marca, zapisy elektroniczne od 1.02

Komentarz

• maxwwo
              Dopiero zaczyna
              • 2009
              • 22

Zamieszczone przez Tigrisso
              Wie ktoś może kiedy taki kurs odbędzie się w Gdyni, w nowym roku? Ile sobie za ten świstek życzą teraz? i czy jest bezterminowy? Albo zna ktoś maila do osoby która będzie się orientować w temacie nowego terminu?
              Jeśli chodzi o Gdynie to też jestem zainteresowany, jak by ktoś miał jakieś info to prosze na PW. Jak dzwniłem na początku grudnia to "miła Pani" stwierdziła, że nie wie kiedy bedzie, może za kilka miesięcy!.
              !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
              Do zainteresowanych kursem z Trójmiasta, może zrobimy listę osób chętnych i wyślemy do kurii myślę, że jak by się zebrało 15-20 osób to by zorganizowali. Ja bym miał jeszcze jedną osobe prawdopodobnie, dwaj koledzy wcześniej pisali to już 4 osoby.
              Ostatnio edytowany przez maxwwo; 29100. Powód: Automerged Doublepost
              C 40D/ T 17-50mm 2.8/ C 580 EX/ statyw/

http://www.fotomax.xx.pl
              http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl

Komentarz

• fil91
                Bywalec
                • 2009
                • 140

Zamieszczone przez maxwwo
                Jeśli chodzi o Gdynie to też jestem zainteresowany, jak by ktoś miał jakieś info to prosze na PW. Jak dzwniłem na początku grudnia to "miła Pani" stwierdziła, że nie wie kiedy bedzie, może za kilka miesięcy!.
                !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                Do zainteresowanych kursem z Trójmiasta, może zrobimy listę osób chętnych i wyślemy do kurii myślę, że jak by się zebrało 15-20 osób to by zorganizowali. Ja bym miał jeszcze jedną osobe prawdopodobnie, dwaj koledzy wcześniej pisali to już 4 osoby.
                Można by coś zorganizować , również z kolegą jesteśmy zainteresowani takim kursem...6 osób
                Jak zaczniesz działać to pisz na PW

Komentarz

• famtom
                  Dopiero zaczyna
                  • 2008
                  • 48

Czy ten kurs z Porszewic (koło Łodzi) daje uprawnienia na czas nieokreślony czy czy to tylko terminowe pozwolenie?
                  Canon EOS30D, Canon EFS 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 24-105mm f/4 IS USM, Canon EF 70-200mm f/4 USM, 3M5A 8/500, Canon 580 EXII

Komentarz

• Husky
                    Zablokowany
                    • 2009
                    • 409

Zamieszczone przez shutter
                    Regularne kursu liturgiczne odbywają się w kurii diecezjalnej w Łowiczu w każdy pierwszy wtorek miesiąca. Szybko i miło, rozmowa na temat bez zbędnych przepytywań ze znajomości Pisma Św.
                    Potrzebne zdjęcie, papier od proboszcza i 80pln.
                    Szczegóły na tutaj.
                    Kurs odbędzie się w środę 3lutego. Jedzie ktoś z Warszawy?
                    Ostatnio edytowany przez Husky; 29806.

Komentarz

• sadamczuk

Zamieszczone przez aneko
                      Lepiej jechać do Łowicza.

Jeśli zebrały by się 2/3 osoby można zrobić zrzutkę
                      Ja jadę jak tylko poprawi się sytuacja na drogach.
                      Ja planuję jechać do Łowicza na ten najbliższy kurs. Z otrzymanych przeze mnie informacji odbędzie się on w środę - 3 lutego, ponieważ we wtorek jest święto i został on przesunięty na środę.

Kto jedzie ze mną???

Komentarz

• aneko

Nie wiem czy ten w Porszewicach jest bezterminowy Łowicki podobno tak.

I już nie wiem czy czekać czy jechać do Łowicza. Można by zebrać 2-3 osoby, wyszłoby taniej.

Komentarz

• robgr85
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1719

Zamieszczone przez fil91
                          Można by coś zorganizować , również z kolegą jesteśmy zainteresowani takim kursem...6 osób
                          Jak zaczniesz działać to pisz na PW
                          Pewnie, w razie czego możecie dopisać mnie na listę, czekam na PW.

Pozdr.
                          Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• fil91
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 140

Zamieszczone przez robgr85
                            Pewnie, w razie czego możecie dopisać mnie na listę, czekam na PW.

Pozdr.
                            Kolega dzwonił dzisiaj żeby zorientować się co do terminu kolejnego kursu - odpowiedz "proszę zadzwonić w lutym na razie nie ma czasu na organizację kursu z uwagi na kolędy "

Komentarz

• maxwwo
                              Dopiero zaczyna
                              • 2009
                              • 22

Dzwoniłem dzisiaj do Gdyni, Pani prosiła abym zadzwonił w piątek miedzy 9-11 będzie proboszcz. Możliwość ze zorganizowaniem kursu jak będzie ileś tam osób to raczej się da, ale dokładniej to w piątek z proboszczem. Jak coś Będę wiedział to dam znać. pozdrawiam
                              C 40D/ T 17-50mm 2.8/ C 580 EX/ statyw/

http://www.fotomax.xx.pl
                              http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl

Komentarz

• Tezet-gdynia
                                Pełne uzależnienie
                                • 2008
                                • 1283

A to musi byc w jakims konkretnym miejscu ? Czy kazdy proboszcz moze poprowadzic w dowolnym miejscu ? Bo jesli w miare dowolny to moze udalo by mi sie cos ugrac sensownego
                                www.tomasz-lis.pl

Komentarz

Pracuję...