Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
hej
czy ktoś może wie kiedy bedzie odbywał sie kolejny kurs liturgiczny dla fotografów w szczecinie i we wrocławiu ??Komentarz
-
Panowie a jak z kursami w szczecinie? bo dzwonie pisze maile do kurii, i albo brak odzewu, albo nikt nic nie wie. proszę o jakieś szczególowe informacje, jeśli ktoś takie posiada.Moje graty: EOS 350, 50 f/1.8 (plastik fantastik) i ITKomentarz
-
Koordynatorem jest ks. Sławomir Zyga piszcie do niego lub dzwońcie lub udajcie się osobiście. Jeżeli on nic nie wie to znaczy że na razie kursu nie będzie.Komentarz
-
Takiego wała
Co wam się ludzie po...... w głowie. Ja robie zdjecia 4 lata już na ślubach, zawsze mi zabraniają robić zdjęć, ale czy takie czarny pan przed ołtarzem mnie wyrzuci z kościoła...hehe. Nie zapłace za nic kurii, jak tylko bedę miał czas przygotuje pdf-ka wam do druku z tym zaswiadczeniem i każdy za FREE sobie podrukuje i uzupełni swoje
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Godząc się na sami im interes napędzacie!!!!!! koniec z takimi nadużyciami!!Komentarz
-
Gratuluję podejścia.Takiego wała
Co wam się ludzie po...... w głowie. Ja robie zdjecia 4 lata już na ślubach, zawsze mi zabraniają robić zdjęć, ale czy takie czarny pan przed ołtarzem mnie wyrzuci z kościoła...hehe. Nie zapłace za nic kurii, jak tylko bedę miał czas przygotuje pdf-ka wam do druku z tym zaswiadczeniem i każdy za FREE sobie podrukuje i uzupełni swoje
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Godząc się na sami im interes napędzacie!!!!!! koniec z takimi nadużyciami!!
To może od razu wydrukuj sobie legitymację ubezpieczeniową, dowód osobisty, prawo jazdy i kartę kredytową, bo wtedy to już w ogóle za nic nie będziesz musiał płacić.
Żenujący poziom, ale chyba sam nick mówi za siebie.Komentarz
-
-
W dniu 3.2.2010r w kurii diecezjalnej w Drohiczynie w godzinach 16-18 odbędzie się szkolenie.
Potrzebne:
- jedno zdjęcie paszportowe
- opłata 100 zł
- opinia miejscowego proboszcza
Ewentualne informacje i rezerwacja:
Zabiorę osoby jadące z Warszawy ze sobą za zwrot kosztów paliwa.Komentarz
-
Regularne kursu liturgiczne odbywają się w kurii diecezjalnej w Łowiczu w każdy pierwszy wtorek miesiąca. Szybko i miło, rozmowa na temat bez zbędnych przepytywań ze znajomości Pisma Św.
Potrzebne zdjęcie, papier od proboszcza i 80pln.
Szczegóły na tutaj.Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.Komentarz
-
9-10.02.10 Kraków godz: 16-19 Archidiecezja Krakowska.Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
I właśnie na ten krakowski kurs wybieram sie ja
Ostatnio edytowany przez canis_lupus; 697.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
ostatnio wysłałem maila z zapytaniem odnośnie terminów kursów liturgicznych w Gdyni/Trojmiescie pod adres: adalbertus <at> diecezja.gda.pl dostałem odpowiedź, iż wszystko zależy od ilości chętnych, planują kolejny kurs na marzec, ew kwiecień... i że mam śledzić stronę bo tak na prawdę nie ma żadnego pewnego terminu. Może chętni z trójmiasta podeślą podobne zapytania o termin, co mogłoby przyspieszyć trochę termin przyszłego kursu :>
Pozdr.Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
Komentarz