A to w D to mam, trzeba w Krk to załatwić. Raz zrobię, żeby nie było, a później sobie będę drukował i laminował, w razie jakiś "odnowień".
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705 -
Ale w Krakowie wygląda to chyba całkiem inaczej ? To co otrzymujesz w Bielsku Białej jest "legitymacją" w twardej oprawie (coś jak stare dowody osobiste) i tam masz miejsce na pieczątki, podpisy, daty. Więc drukowanie i laminowanie w przypadku legity diecezji Bielsko-Żywieckiej nic nie da :-D . Ewentualnie ziemniak i podróba pieczątki ? Ale to oszustwo i grzech
.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8Komentarz
-
Pisałem dzisiaj emila do księdza, który to organizuje, z zapytaniem na jaki okres czasu jest ważne pozwolenie i napisał mi że jest bezterminowo, wiec nie wiem jaka jest prawda. Jutro jadę na to spotkanie do B.B. i przekonam się osobiścieBezterminowo w Bielsku B. ? W legitce masz miejsce na pieczątki, które należy uzupełniać co dwa* lata
W tym celu trzeba udać się do B.B., i jeśli nie ma żadnych skarg na foto to jest pieczątka i zgoda na kolejne dwa* (?) lata (już bez dodatkowej opłaty). Więc jest "terminowo".
*- właśnie jestem po rozmowie z kolegą, który niedawno wyrabiał w B.B. i on ma na dwa lata - kiedyś było na rok.
dam znać. Może się coś zmieniło i dają rzeczywiście bezterminowo, a może ksiądz coś kręci.
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ksiądz nie może kręcić, bo ksiądz odprawia mszę. W czasie gdy ksiądz odprawia mszę, to kamerzysta go kręci
Komentarz
-
Legite dostaniesz (albo i nie
;-) ) po drugim spotkaniu, czyli na pewno nie jutro.
Jeśli owy ksiądz czyta to forum, to "zakręci" Tobą podczas kursu ;-) .Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8Komentarz
-
Z podkarpacia są formatu karty kredytowej. Kawałek papieru z foto i pieczątką, w całości zalaminowane (kumpel pokazywał). Z tego co patrzyłem to tam nie ma żadnej daty wygaśnięcia.Ale w Krakowie wygląda to chyba całkiem inaczej ? To co otrzymujesz w Bielsku Białej jest "legitymacją" w twardej oprawie (coś jak stare dowody osobiste) i tam masz miejsce na pieczątki, podpisy, daty. Więc drukowanie i laminowanie w przypadku legity diecezji Bielsko-Żywieckiej nic nie da :-D . Ewentualnie ziemniak i podróba pieczątki ? Ale to oszustwo i grzech
.5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
z Łowicza sią bezterminowe (wiem bo żona ma stamtąd) a z Kielc co roku trzeba po pieczątkę za 3 dychy lecieć
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
-
cześć mam pytanie odnoszące się do wymaganej opinii od "swojego" proboszcza:co w momencie gdy fotograf nie jest wyznania katolickiego?bo przecież chyba tacy są i wiem że legitki mają.czy ktoś orientuje?Komentarz
Komentarz