Małe sprostowanie a propos kursów warszawskich. Napisałem do kancelarii kurii maila z pytaniem o szczegóły i ew. konieczność zapisania się na kurs i dostałem odpowiedź że co prawda ksiądz który to organizuje w ziemi świętej se siedzi teraz ale żebym przysłał dane to zapiszą, więc jednak chyba trzeba.
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
-
-
otoz chialbym poinformowac ze w diecezji krakowskiej nie ma juz wolnych miejsc w dniach 6-7 , 14-17 ale sa za to jeszcze wolne na 20-21
pozdrawiamKomentarz
-
Dobrze wiedzieć, wybiera się ktoś na wolny termin (20-21) ? Bo ja chyba zawitam.5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705Komentarz
-
A czy wiadomo o innej dacie dla Warszawy? pzdr
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tiltKomentarz
-
Co roku w połowie grudnia. Po wrześniu zaglądaj na www.archpoznan.pl. http://www.archpoznan.pl/index.php?o...rdering=newestKomentarz
-
Czy ktoś z Was brał już udział w kursie w Bielsku Białej wcześniej? Czy upoważnienie/legitymacja jest wystawiana na czas określony??Komentarz
-
"Legita" jest jak książeczka partyjna
i niestety jest tam miejsce na coroczne przedłużanie
pozwolenia na focenie więc dla mnie lipa i dlatego mam z kurii katowickiej - wygląda to dużo lepiej
. Odpuść B-B, Kraków i śmigaj do Katowic. Masz blisko (najbliżej). Trzeba tylko sprawdzić terminy.
Pozdrawiam.Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8Komentarz
-
Spadłaś mi z nieba ;-). Trzeba się jakoś zapisywać? Jakaś opłata? Ktoś coś wie? Prosze o info ;-)W dniach 6 i 20 listopada Wydział Duszpasterski Kurii Diecezji Bydgoskiej organizuje kurs dla fotografów i operatorów kamer video. Kurs odbywać się będzie w godzinach od 18.00 do 19.30 w gmachu Kurii Diecezjalnej, przy ul. Malczewskiego 1. Uczestnicy zobowiązani są do udziału w obu spotkaniach. Na pierwsze spotkanie należy zabrać ze sobą dowód osobisty oraz zdjęcie.
i link
http://www.diecezja.byd.pl/index.php...=34:aktualnoci
PozdrawiamKomentarz
-
A ma ktoś jakieś info odnośnie Szczecina? Jak byłem zasięgnąć języka w czerwcu wspominali coś o kursie wrzesień/październik, ale żadnego info nie ma
Komentarz
-
A czy któraś/yś z koleżanek i kolegów wie coś w tym temacie bedzie robione w 3mieście w najbliższym czasie??Canon 1ds MK1,
24-70 2.8L,C50 1.4,T17-35 2.8-4, S70-200 2.8 2x580exIIKomentarz
-
A jak to jest rozwiązane w Katowicach? No i jak wyglądają widoki na najbliższe szkolenia (data/kwota) ?"Legita" jest jak książeczka partyjna
pozwolenia na focenie więc dla mnie lipa i dlatego mam z kurii katowickiej - wygląda to dużo lepiej
. Odpuść B-B, Kraków i śmigaj do Katowic. Masz blisko (najbliżej). Trzeba tylko sprawdzić terminy.
Pozdrawiam.5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705Komentarz
-
Z tego co ja się dowiedziałem, pozwolenie jest ważne bezterminowo. Jeżeli chodzi o Katowice, to kurs jest organizowany raz w roku przed świętami wielkanocnymi. Dzwoniłem do kurii i takiej informacji mi udzielono."Legita" jest jak książeczka partyjna
Pozdrawiam.Komentarz
-
Komentarz
-
Bezterminowo w Bielsku B. ? W legitce masz miejsce na pieczątki, które należy uzupełniać co dwa* lata
W tym celu trzeba udać się do B.B., i jeśli nie ma żadnych skarg na foto to jest pieczątka i zgoda na kolejne dwa* (?) lata (już bez dodatkowej opłaty). Więc jest "terminowo".
*- właśnie jestem po rozmowie z kolegą, który niedawno wyrabiał w B.B. i on ma na dwa lata - kiedyś było na rok.Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8Komentarz
Komentarz